O nouă generație de absolvenți la UEM – BANAT

O nouă generație de absolvenți la UEM


Aula Magna a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița a fost arhiplină astăzi de studenți, părtinți, cadre didactice și invitați care au participat la cursul festiv dedicat absolvenților din promoția 2019.
Aproape 200 de tineri absolvenți, ai Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, ai specializărilor de licență din domeniul științelor sociale, al celor economice și tehnice și-au luat rămas bun de la viața de student și de la dascălii ce le-au vegheat formarea. Astăzi a avut loc festivitatea de absolvire a studenților din promoția 2019.
Finalul anului universitar aduce pentru studenții aflați în ultimul an de studiu atât emoții legate de apropierea cu pași repezi a susținerii examenelor de finalizare a studiilor, cât și bucuria datorată momentelor festive care sunt de asemenea parte a acestei frumoase etape din viață.
În cadrul ceremoniei de absolvire din 2019 au fost evidențiați șefii de promoție ai celor trei facultăți din universitatea reșițeană și a celor care s-au implicat activ în viața comunității academice reșițene.

De interes:  Focar de COVID-19 la centrul de carantinare pentru migranți, din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.