Laptopurile 2 în 1 sunt o apariție relativ recentă pe piață. În urmă cu câțiva ani, acestea nici măcar nu existau. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: a trebuit să apară tableta, pentru ca cineva să se gândească să combine cele două dispozitive într-un laptop 2 in 1. Așa au apărut aceste laptopuri neconvenționale, dar din ce în ce mai populare în ultimul timp.

2 in 1 laptops – oferte eMAG

Dacă te gândești și tu să-ți achiziționezi un astfel de laptop, trebuie să știi că, pentru a scoate ce e mai bun din ambele „forme” ale acestuia, nu trebuie să apelezi la un model ieftin. Acestea nu reușesc să fie nici tablete decente, nici laptopuri performante. E greu să găsești un mix bun, vorba reclamei. Nu poți avea un touchscreen de calitate pe un laptop ieftin, nici un laptop performant cu o tabletă de slabă calitate.

Totuși, avântul tehnologic luat în ultima vreme de aceste dispozitive fac să avem laptopuri 2 în 1 tot mai performante, iar prețurile acestora să devină tot mai accesibile de la an la an.

De interes:  De ce merita sa cumperi un laptop 2 in 1

 

Sunt lucruri pe care, cu tot avansul tehnologic din ultimul timp, laptopurile 2 in 1 nu le pot face sau le fac mult mai prost decât un laptop normal. Jocurile, de exemplu. Dacă vrei un laptop pentru gaming, nu un laptop 2 in 1 e soluția. Cel puțin nu cele care nu sunt vârfuri de gamă, dar la acestea prețul oricum le face comparabile cu laptopurile de gaming dedicate.

2 in 1 laptops – oferte emag.ro

Un capitol la care excelează însă acest tip de laptopuri este design-ul. Un laptop 2 în 1 arată mai bine decât laptopurile clasice, este mai portabil, poate fi folosit, logic, atât ca tabletă, cât și ca laptop, iar sistemul de operare – în cele mai multe cazuri Windows 10 – se descurcă de minune și cu noile tehnologii. Asta pentru a nu mai menționa că un laptop 2 in 1 este un excelent înlocuitor de e-reader. Iată, poate fi, la o adică, 3 in 1.

 

Care sunt, însă, lucrurile de care trebuie să ții cont la cumpărarea unui laptop 2 in 1 pentru studenti si nu numai:

De interes:  Restricții de circulație pe A1 și pe mai multe drumuri naționale din vestul țării

 

  1. Touchscreen

Modelele de calitate au o calitate foarte bună a display-ului, dar și a touchscreen-ului. Culorile, la fel, și ele sunt mult mai bune, în schimb, cele ieftine renunță la calitate pentru… cantitate. Ca omul să poată lua ieftin trebuie să scadă banii de undeva. Iar în general acest lucru se vede la display.

 

  1. Sunetul

Mă iau iar de modelele foarte ieftine. Nu au un sunet foarte bun, tehnologiile care au sunet clar, extraordinar, sunt pe modele high end. Ca alternativă, dacă știți că veți folosi mai mult căștile sau alte boxe puteți să nu luați în considerare sunetul.

 

  1. Design-ul

Aici lucrurile sunt discutabile, pentru că, așa cum știm, gusturile nu se discută. Important este ca modelul tău preferat de laptop 2 in 1 să-ți placă ție, nu partenerei, prietenilor sau colegilor. Abia dacă îl folosiți la comun cu altă persoană, intervine problema de a alege un design care să placă amândurora!

 

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 41. Vești proaste pentru preoții traficanți

Ca si beneficii:

-laptopurile 2 in 1 sunt foarte usoare

-le poti lua cu tine pe drum, oriunde

-economisesti bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.