Cum te hrănești din Viata!

cum-te-hranesti-din-viata

Am cunoscut oameni care se hrănesc din invidia si răutatea pe care o poarta continuu pentru ceilalți. Altii se hrănesc din energia partenerilor, secandu-i pe aceștia de gânduri, de emoții, de trairi autentice si de vise inca neîmplinite. Unii se hrănesc asiduu din vorbe grele aruncate in cele mai nepotrivite ceasuri iar altii se hrănesc din cuvintele înșiruite si promise aievea.

Sunt oameni care se hrănesc cu alți oameni, asemenea canibalului ce ar musca bucăți din tine la fiecare clipa așternută in doi. Oameni care au uitat ce inseamna iubirea autentica si nu vor sa o mai guste. Sunt oameni care isi devorează semenii fara regrete, sfartecandu-i atunci cand lumea lor prinde „curaj” sau atunci cand nu mai au nimic de pierdut. Oameni insetati de lacrimi, durere si suspine, oameni înfometați de piesele trecutului, acei actori nefericiti ai timpurilor.

Sunt oameni care prefera dulcele dar si oameni care imbratiseaza acrul si amarul. Sa te hrănești din viata nu e greu. Depinde si cum o faci. Iar atunci cand inveti sa o faci sincer … te vei putea bucura.

De interes:  Isoterm, firma de izolații din București care merită să candideze la primărie

Te vei putea bucura de orice. De absolut orice clipa trăită! De zâmbetul unui prieten drag! De rasul inocent al unui copil! De soarele dimineții! De o îmbrățișare pura! De munca ta! De telefonul unui părinte! De o carte citita in graba! De tine! De Tot!🙂

Asemenea celor care se hrănesc din bucurii simple, a oamenilor care nu au uitat cum sa iubească, a celor care au învățat sa ofere dar si sa primească … Iubire! Oamenii care se hrănesc din viata, Prețuind-o. Prețuind fiecare secunda, minut si ora a prezentului pur si acceptat.

Oamenii care au încetat sa mai existe in trecut si au inceput sa Fie! Aici si Acum!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.