Toata lumea iubeste ferestrele. Ele permit pătrunderea luminii si aerului in interior. In unele cazuri, ferestrele sunt iesiri de urgenta. Singurul lucru pe care ferestrele tipice nu il ofera este intimitatea. Daca acestea nu sunt acoperite , oricine poate vedea in interior din exterior, pe o fereastra. Acest lucru poate fi si mai evident pe timp de noapte, cand luminile interioare fac si mai usor de observat in casa. Intimitatea este importanta, mai ales in bai, iar proprietarii de case ar trebui sa aleaga corect ferestrele (https://www.agerpres.ro/ots/2019/11/01/top-5-indicii-care-arata-ca-este-momentul-sa-schimbati-ferestrele-vechi-cu-termopane-noi–640458) si optiunile de intimitate pentru a se bucura de nivelul de confidentialitate pe care si-l doresc.

Jaluzele

Cand vine vorba de intimitatea ferestrelor termopan, jaluzelele sunt o alegere foarte buna si exista o varietate de optiuni disponibile pe piata. De exemplu, exista jaluzele verticale si jaluzele orizontale. Acestea pot fi din lemn, vinil, lemn fals sau plastic. Unele jaluzele pot fi incorporate in fereastra. Ele sunt convenabile pentru ca nu trebuie sa mai cumparati alte jaluzele.

De interes:  De ce să cumpărăm accesorii auto online

Perdele si draperii

Perdelele si draperiile sunt o alta solutie foarte buna pentru asigurarea intimitatii ferestrelor. Sunt disponibile intr-o varietate de tesaturi si culori. Poate ca perdelele transparente permit luminii sa intre in casa, insa este posibil sa nu va ofere intimitatea de care aveti nevoie. In schimb, perdelele mai groase sau draperiile permit o intimitate complete si vor bloca, de asemenea, lumina soarelui.

Folii pentru ferestre termopan

Aceste folii pentru ferestre sunt relativ recente pe piata si se pot gasi intr-o varietate de culori si texturi. Ele sunt bune pentru ca pot oferi intimitate in diferite situatii. De exemplu, foliile pentru ferestre se pot folosi in bai, la usile din fata si la multele altele. Se aplica de obicei pe interiorul ferestrei si le puteti instala singur. Daca nu doriti sa inlocuiti ferestrele termopan actuale cu sticla texturata sau gravata, aceasta este cea mai ieftina si simpla solutie. De asemenea, aceasta este o solutie eficienta daca vorbim de o locuinta inchiriata, pentru ca filmul poate fi usor indepartat, daca este necesar.

De interes:  Şosete colorate

Rulouri sau jaluzele exterioare (obloane exterioare)

Acestea sunt o optiune buna pentru bai, pentru ca va permit sa deschideti fereastra si sa asigurati o buna ventilatie, in timp va puteti bucura de intimitatea dorita. Sunt de obicei mari si au lamele ce pot fi instalate pe exteriorul cladirii.

Obloane interioare

Astfel de obloane interioare sunt un alt mod  de a oferi intimitate si sunt foarte populare cand vorbim de bai si bucatarii. Prezinta lamele pe usi, iar acestea se pot deschide sau se pot inchide.

Sticla texturata

Ferestrele termopan din sticla texturata sunt un mod popular si de bun gust de a oferi intimitate in baie. In loc ca sticla geamului sa fie transparenta, ea are un finisaj texturat, ceea ce impiedica vederea in interior. Practic nu puteti vedea prin acest tip de sticla, pentru ca totul este distorsionat. Acest tip de sticla este deseori utilizat pentru usile de la dus si pentru ferestrele termopan de la baie.

De interes:  Cum sa alegi cele mai potrivite botine dama pentru tine?

Acum ca ati aflat care sunt solutiile pentru a va bucura de o intimitate convenabila, ce veti alege? Ferestele termopan cu sticla texturata ar trebui sa fie printre primele optiuni cand vorbim de intimitate la baie sau la bucatarie. Este placut sa aveti ferestre mari pentru ca acestea ofera priveliste frumoasa spre exterior, asigura o buna ventilare si circulare a aerului cand sunt deschide, dar nu uitati sa va ganditi la intimitate mai ales daca locuinta este in apropierea altor cladiri si vecinii sau trecatorii pot vedea cu usurinta in interior.  Alegeti ferestre termopan cu sticla texturata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.