Cum sa seduci o femeie cu flori

Limbajul florilor, asa cum il cunoastem astazi, este relativ recent: este lucrarea comuna a celor care s-au ocupat de botanica, dar si a scriitorilor romantici. Pe de alta parte, legatura intima care uneste femeile cu florile este mult mai veche. Inca din cele mai vechi timpuri, declaratiile de dragoste si cererile in casatorie se faceau in mod traditional cu flori. Asadar, ce buchete de flori sa oferi pentru a seduce o femeie?

Trandafirul rosu: un pariu sigur

Trandafirul rosu este un pariu sigur pentru a transmite un mesaj romantic. Un buchet de trandafiri rosii este oferit in mod traditional, in numar de 11. Dar fiecare numar de trandafiri rosii oferiti inseamna ceva. Asa ca:

– 1 trandafir: m-am indragostit la prima vedere.

– 3 trandafiri: te iubesc.

– 7 trandafiri: sunt nebun dupa tine.

– 9 trandafiri: te iubesc pentru eternitate.

– 11 trandafiri: tu esti singura iubire din viata mea.

– 13 trandafiri: te admir in secret.

– 15 trandafiri: iarta-ma!

De interes:  Universitatea de Vest ocupă locul III în topul național! Instituția se află și printre cele mai bune din lume

– 21 de trandafiri: am incredere in tine.

– 33 de trandafiri: iti ofer afectiune.

– 99 de trandafiri: sentimentele mele sunt nemuritoare.

– 101 de trandafiri: dragostea noastra este perfecta. Alege astfel de buchete de la o florarie online Bucuresti, Floraria Mobila!

Ce culoare de trandafir alegi?

La fel de mult ca si numarul, culoarea trandafirilor are, de asemenea, limbajul si importanta sa pentru a va clarifica mesajul. Trebuie amintit ca:

– Trandafirul rosu este simbolul iubirii, pasiunii si erotismului.

– Trandafirul alb este mai ceremonial, exprima sinceritatea sentimentelor, loialitate si respect.

– Trandafirul roz este un simbol al seductiei, dar si al blandetii si gingasiei.

– Plin de vitalitate, trandafirul portocaliu aduce unde pozitive. Este asociat cu optimism si fericire comuna.

– Mai solar, trandafirul galben simbolizeaza nerabdarea, puterea si vitalitatea.

– Trandafirul albastru este spectacolul visatorilor. Este asociat cu sensibilitatea, poezia si calatoriile.

– Trandafirul negru, care este de fapt un trandafir rosu foarte inchis, inseamna bani, lux si placeri.

De interes:  Timișul va avea trei reprezentanți la Universiada de vară de la Napoli

– Trandafirul in doua tonuri are, prin urmare, doua semnificatii, la fel cum este posibil sa compui un buchet cu culori diferite. Dar fii atent, dincolo de doua culori, mesajul tau va fi confuz si dificil de interpretat de catre destinatara.

Alte flori ale seductiei?

Cand relatia este la inceput sau mergi la prima intalnire, gladiola este un simbol al delicatetii care transmite prin aluzie o marturisire de dragoste. Gladiola este totusi un mod clar si explicit de a-ti incerca norocul. Sa adaugam, de asemenea, plante precum bougainvillea senzuala, liliacul fermecator sau hortensia generoasa, precum si flori de primavara, cum ar fi primula sau ghiocelul.

Cum sa-ti exprimi dragostea la prima vedere?

Dupa cum am vazut, dragostea la prima vedere este simbolizata de un trandafir oferit individual, fiecare culoare a trandafirului specificand tipul de relatie in care doresti sa intri. Dar, in ceea ce priveste dragostea, natura este abundenta si multe alte flori de sezon exprima, de asemenea, toata puterea si magia iubirii la prima vedere. Printre cele mai explicite se numara anemona, coreopsisul, gerbera, macul si rododendronul.

De interes:  Dozele de vaccin de la Pfizer BioNTech au ajuns in România!

Dovedirea atasamentului si reinnoirea sentimentelor este chiar baza unei relatii de succes atunci cand aceasta este stabila. Iubirea fizica este astfel simbolizata de flori exotice cu arum, hibiscus, iasomie, anthurium sau orhidee. Mai putin tropicale, dar la fel de eficiente, zambila si narcisa exprima, de asemenea, dorinta cu o mare senzualitate. Romanticii vor avea totusi o preferinta pentru florile care transmit mesaje de dragoste mai subtile, ceea ce este cazul florii de lamai, ciclamenului, magnoliei, lavandei si irisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.