Cum sa iti sabotezi relatia cu partenerul in 5 pasi – Banat FM

Daca ai cucerit-o, atunci tine-te de Ea. Altfel, NU esti un Cuceritor. Ci un Impostor.

Ai intrat intr-o relatie cu un partener de care esti atras atat la nivel fizic cat si emotional? ”Iti doresti” sa ”scapi” cat mai repede de aceasta relatie si nu stii cum? Iti prezint 5 pasi simpli… daca ii urmezi cu ”Sfintenie” vei reusi, cu siguranta, sa distrugi un inceput promitator intre doua persoane.

1. COMPARA-L MEREU CU FOSTUL!

Spune-i cat de frumosi, destepti si devreme acasa erau toti fostii tai parteneri. Arata-i necontenit cum ar trebui sa fie el, in raport cu ceea ce s-a intamplat in trecutul tau. Compara-l la fiecare cearta, la fiecare gest, la fiecare cuvant spus in soapta, la fiecare film vazut impreuna si inghetata savurata in doi (sau mai multi). Si il vei pierde!

2. PROMITE MULT. FA PUTIN!

Promite-i atat de multe lucruri incat sa uiti ce anume ai promis. Ce anume a fost adevarat si ce anume fals. Promite-i Soarele si Luna de pe cer. Oricum nu are ce face cu ele. Dar promite-i. Promite-i omul Perfect, omul Ideal si relatia Implinita acum si in viitorul mult prea indepartat. Promite-i flori, ciocolata si multe seri romantice petrecute sub Luna deja promisa. Promite-i ce altii nu au fost in stare sa ii ofere si il vei ”castiga”. Pe termen scurt. Cu siguranta il vei pierde pe termen lung. Ai grija ce promiti… cum, cand si cat promiti. Si tine-te de asta!

De interes:  Busturile căzute de pe Aleea Personalităților au fost montate din nou pe socluri

3. JIGNESTE-I INTELIGENTA!

Spune-i cat de inteligent esti tu. Cat de multe stii. Cat de spiritual, profund si sensibil ai fost, esti si vei fi. Nu ii da ragazul pentru a raspunde. Arata-i cat de multe lucruri cunosti si bagatelizeaza tot ceea ce iti spune el. Vei fi precum bufonul regelui. Dar un bufon arogant si cu putine zile (simbolice) de trait. Da-i sfaturi, lectii de viata si serveste-i adevaruri absolute. Stiu. Esti o persoana inteligenta si open minded. Asta se descopera. Pentru ca nimeni nu are nevoie de ”experti”. In niciun domeniu. La fel cum nimeni nu are nevoie sa ne spuna mereu cat de destepti sunt ei si cat de prosti suntem noi. Procedeaza asa si il vei pierde… pe el… Partenerul!

4. NU FA TU PRIMUL PAS! ASTEAPTA SA-L FACA EL!

Atunci cand doi oameni orgoliosi isi propun sa fie impreuna, vor face orice le sta in putere sa se desparta! 🙂 Cam asa e… nu? Nu il cauta. Nu il suna. Nu ii trimite mesaje. Nu sparge gheata. Ramai inert la tot ce se intampla. Fii precum acea pantera care isi pandeste prada… dar care s-ar putea sa o piarda! Iar daca nu o pierzi … taxeaza-o si scoate-i ochii. S-ar putea sa primesti acelasi tratament. S-ar putea sa nu te sune. Sa nu te caute. Sa nu iti scrie. Sa nu… Sa nu… Game Over!

De interes:  15 septembrie – Banat FM

5. CRITICA-I PARINTII! RAU SI ‘BINE’!

Critica-i. Arata-i cu degetul. Exprima-ti neintelegerea fata de ei. Spune-i mereu ca tu nu vrei sa traiesti cu parintii lui, ci cu el. Ofera-i mereu exemple proaste din istorie, literatura sau carti cu tiraj redus. Fii complet dezinteresat in a-i cunoaste si mereu in defensiva. Spune-i mereu ca ai tai parinti sunt mai ok si mult mai altfel. Si vei avea ”succes”.

Desigur, sunt multi alti factori care pot interveni in cadrul unei relatii de inceput. Insa, cu siguranta, cei de mai sus sunt foarte importanti pentru orice start de relatie. Indiferent cat de frumos sau anost este acest start.

Cum sa NU ajungi intr-un impas de acest fel? EVITA toate cele 5 puncte sau trateaza-le cu inteligenta si maturitate atunci cand ai dat deja cu batul in balta.

Nimeni nu este perfect. Ar fi plictisitor.

In incheiere…

Don’t try this at HOME 🙂

Citește mai multe pe:

De interes:  Și-a lovit tatăl cu parul – Banat FM

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.