Daca vrei un site cu care sa faci bani, este bine sa eviti sa il faci de unul singur daca nu stii cu exactitate ce presupune acest lucru. Este adevarat ca exista aplicatii care iti promit site-uri realizate in doar cateva ore, insa de cele mai multe ori, aceste site-uri au o serie de probleme: sunt toate la fel ceea ce nu iti permite o identitate vizuala proprie, nu sunt bine optimizate, nu ofera un control asupra structurii si in general, sunt detinute de aplicatiile care le ofera. Tocmai de aceea, easte mult mai indicat sa alegi o firma de webdesign care sa iti faca un site personalizat.

Cum gasesti cea mai buna firma de webdesign?

Exista sute de astfel de firme si mii de freelanceri care construiesc site-uri. Atunci cand vine vorba despre preturi web design , plaja este una uriasa. Poti gasi freelanceri care iti promit un site cu doar cateva sute de lei si poti gasi firme care iti fac site-ul cu cateva mii de euro. Pentru o persoana fara experienta in domeniu, diferenta nu este justificata, insa poate sa fie justificata in functie de o multime de factori.

De interes:  Consumabile stomatologice pentru cabinet si laboratoare

Daca vrei un rezultat foarte bun la sfarsitul colaborarii cu firma de web design este bine sa fii foarte atent atunci cand o contractezi. Pentru asta, trebuie sa treci prin urmatorii pasi:

  • Cauta cat mai multe firme care ofera servicii de web design si analizeaza-le site-urile si serviciile pe care le ofera. Cel mai bine este sa optezi pentru o firma care are capacitatea sa iti ofere servicii complexe si cu care sa colaborezi pe termen lung.
  • Cere o intalnire cu un reprezentant al firmei. Daca vorbesti face to face cu o persoana poti sa iti impui mult mai usor punctul de vedere, poti afla mai multe despre serviciile pe care le ofera si poti negocia!
  • Cere un portofoliu cu alte proiecte! Este important sa vezi ce a mai lucrat firma pe care o contractezi. Daca iti plac site-urile pe care le-a facut este bine, daca nu, poti trece la urmatoarea firma.
  • Vorbeste cu alti beneficiari. Daca ai portofoliul, poti sa contactezi alti clienti ai firmei pentru a descoperi care a fost experienta lor. In general, daca sunt nemultumiri vor iesi imediat la iveala.
  • Nu neglija contractul. Atunci cand incepi o colaborare cu o firma de web design trebuie sa semnezi un contract. Citeste-l cu atentie si asigura-te ca nu te dezavantajeaza cu nimic.
De interes:  Un nou proiect dedicat Băilor Neptun !

Indiferent cu ce firma colaborezi, este bine sa eviti sa platesti toata suma contractata de la inceput. Cel mai bine este sa platesti jumatate inainte, jumatate la sfarsit, in asa fel incat sa te asiguri ca totul decurge cat mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.