CULISELE STATULUI PARALEL. Analist politic: „Iohannis a ieșit încă o dată ca să nu spună nimic. Nu am aflat nimic nou de la președinte”

Analistul poilitic Alex Coita consideră că nici președintele Iohannis și nici liderii principalelor partide nu fac nimic pentru a finaliza actuala criză politică. Analistul a declarat în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL că Iohannis și liderii de partide au avut declarații în care nu s-a spus nimic.

„Când un lider politic major anunță o ieșire majoră, o face când are ceva de spus. Mie mi s-a părut că nu am aflat nimic nou de la președinte. Avem mai multe delcarații  de la diverși lideri politic, în care nimeni nu spune nimic. Cîțu a spus că au fost discuții bune și că au găsit câteva lucuri bune alături de cei de la PSD. Și-a schimbat total părerile în doar două luni, atunci când ataca PSD pe toate fronturile. Nu exista forță politică ce poate avea un proiect pe o perioadă de 7 ani. Dacă PSD va da premierul, va fi o surpriză, pentru mine. Strategic, pentu PSD ar fi fost bine să aibă un rol de vioara a doua, cum a fost USR cu PNL. Să fii expus, când ai multiple crize, generate de pandemie, dar și din cauza erorilor celor de la guvernare, este o greșeală din partea PSD.

De interes:  Incident straniu la Timișoara: o pacientă a fost rănită în timp ce i se făceau analize prin computer tomograf

Cei din conducera tării au primit o poezie și o tot repetă. Sunt superficiali. Dacă nu ai fost în stare să testezi, să vaccinezi țara, măcar ai minimul bun simț și cumpără medicamente antivirale. Este incredibilă delcarația Ioanei Mihăilă. Eu m-am săturat să mă lupt cu antivacciniștii, să o facă cei din conducerea țării”, a declarat Alex Coita în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

CITEȘTE ȘI: CULISELE STATULUI PARALEL. România, cobai pentru noile tehnologii americane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.