Reșița are gimnaști de aur! – BANAT

Reșița are gimnaști de aur!

Elita gimnasticii juvenile din România și-a dat întâlnire zilele trecute în orașul Lugoj, la Campionatele Naționale rezervate echipelor de juniori III, nivelurile I și II. Pentru sportivii reșițeni de la nivelul II, a fost un bun prilej de a demonstra că sunt în continuare cei mai buni din țară.
„CSS Reșița a participat cu două echipe, una de nivelul I și cealaltă, mai avansată, de nivelul II. Cei mici au fost aproape de podium și au reușit clasarea pe locul 5, iar cei mari au redevenit campioni naționali. De aici încolo n-o să mai fie probleme cu această echipă, în sensul că ne va mai învinge vreuna dintre echipele din țară. Componenții celor de la nivelul II au avut o prestație foarte bună, nu au fost ratări majore”, a declarat profesorul Robert Bălan, antrenorul coordonator al secției reșițene.
Echipa de nivel II, care e pregătită de antrenorul Robert Bălan, a fost formată din Robert Aioanei, Andrei Titi, Albert Ilie și Alexandru Puiu. La nivelul I, pregătirea sportivilor reșițeni e coordonată de tehnicianul Alexandru Avram.
„A fost o evoluție bună pentru primul an de categorie, ei fiind juniori I nivelul 1. Îi pregătesc împreună cu colegii mei Ghiorghi Rotaru și Mihaela Rugaci. Am avut și un finalist, Paul Tîrlea la cal cu mânere. Mă așteptam să avem și mai multe finale, dar a fost prima competiție la acest nivel, au avut emoții și câteva ratări. Componența echipei este: Paul Tîrlea, Alexandru Zăpârțan, Rafael Malița, Dacian Toma și Albert Popescu”, a precizat antrenorul Alexandru Avram.
În această perioadă, gimnaștii reșițeni de la nivelul III în sus se pregătesc pentru Campionatele Naționale pe echipe rezervate juniorilor I, II și III, ce vor avea loc la Buzău, în perioada 8-11 iunie.

De interes:  Cine a vrut capul lui Talpeș, dezvăluiri INCENDIARE, la "Culisele statului paralel", de la Realitatea PLUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.