Fiecare femeie, chiar si cand era fetita mica, se gandeste in detaliu cum va arata ziua nuntii sale.

Totul in fanteziile ei este frumos si magic. Are cel mai sofisticat buchet, rochie diafana si luxoasa si pantofi stralucitori.

Cu toate acestea, pentru ca acest eveniment interesant sa decurga perfect, trebuie sa va ganditi la fiecare detaliu, sa aveti grija de toate nuantele. Tot taraboiul nuntii poate fi trecut usor fara stres daca incredeti pregatirea unor profesionisti si comandati invitatii nunta.

Design-ul invitatiilor

Invitatia de nunta este primul mesaj catre familie si prieteni care da tonul ceremoniei. Privind designul pe care l-ati ales, ei vor afla despre conceptul planificat, stilul si atmosfera evenimentului. Fiecare cuplu de tineri casatoriti este individuala, unica si nu exista o forma standard de invitatii.

Fiecare isi va gasi propria versiune intr-o mare varietate de decor si tehnici de imprimare, care sunt furnizate de studiouri specializate in imprimarea matrimoniala. Ei incearca sa tina pasul cu tendintele modei din prezent si sa creeze modele uimitoare imaginatiei. Atunci cand elaboreaza invitatii, designerii se bazeaza pe mai multe solutii clasice, adaptandu-le la nevoile individuale.

De interes:  In memoriam Chester Williams. Eternul campion, omagiat la UVT

Alegerea materialelor

Perceptia vizuala depinde de tipul de hartie ales. Nuntile in stil ecologic sunt adesea insotite de texturi aspre – hartie de artizanat, de exemplu. Iar evenimentul intr-un stil clasic retinut este dejucat cu invitatii pe hartie neteda, lucioasa sau mata.

Designul unei invitatii sub forma unui plic postal presupune o hartie cu densitate standard de 300 g/ mp. Exista mai multe optiuni pentru a sublinia importanta unui invitat: o stampila cu numele pe plic, o semnatura caligrafica, un brau de hartie sau material textil cu eticheta sau un sigiliu de ceara. Acest mic detaliu il va face pe fiecare dintre oaspetii dvs. sa se simta implicat si il va face sa se simta bine.

Pentru o invitatie unica, luati in considerare decorul suplimentar sugerat de tipografie:

Imprimarea in relief cu cerneala lichida – ofera o senzatie tactila placuta si se armonizeaza perfect cu designul clasic, umbrindu-l.

Folierea si embosarea cu nuante metalice vor adauga gratie regal sic si baroc.

De interes:  Rosso-nerii, scoși din Cupă de-o brazdă de gazon

Serigrafia este similara cu inscriptia realizata cu un stilou cu gel. Va crea iluzia umplerii cu mana libera.

In plic

Pe langa invitatia propriu-zisa, in plic sunt plasate invitatii cu informatii suplimentare, care vor ajuta oaspetele sa nu se piarda in drum spre restaurant sau sa nu greseasca cu alegerea costumului. Daca dupa partea oficiala este planificata o seara de dans, cel mai bine este sa ii avertizati pe oaspeti sa ia cu ei pantofi comozi. O astfel de grija va fi cu siguranta observata si apreciata.

Invitatia dvs. este un atribut memorabil si o insemnare pe calendarul invitatilor dvs.

Cand sunteti inspirat de idei, incercati sa creati o atmosfera festiva cu mult inainte de eveniment. Apoi, pregatirea va avea loc intr-o bataie de cap placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.