Control la un centru de vaccinare din Timișoara. Acuzații de încălcare a normelor sanitare

Se fac cercetări la centrul de vaccinare Incuboxx din Timișoara după ce personalul a fost acuzat de comportament nepotrivit, nepurtarea măștii și nereguli în protocoalele de vaccinare, conform tion.ro

O sesizare transmisă DSP Timiș, Prefecturii și Primăriei Timișoara arată că la centrul Incuboxx ar fi nereguli grave. Un fost angajat de aici reclamă că personalul nu are un comportament adecvat. Nu ar purta nici mască de protecție.

Direcția de Sănătate Publică desfășoară un control la acest centru de vaccinare din Timișoara, în urma unui ordin venit din partea prefectului județului. La rândul său, Mihai Ritivoiu le transmite celor implicați că dacă acuzațiile se adeveresc, nu vrea să îi mai vadă implicați în niciun fel de acțiune privind vaccinarea. Se așteaptă un raport din partea autorităților după control.

„Au ajuns la Prefectură sesizări cu privire la comportamentul inadecvat al unor cadre implicate în procesul de vaccinare de la centrul Incuboxx. Am dispus astăzi un control mixt la fața locului și am transmis Nucleului Județean de Vaccinare că, dacă se confirmă ceea ce sugerează pozele, nu mai vreau să-i văd pe cei vinovați implicați în niciun fel de acțiune privind vaccinarea și testarea. Râdem, glumim, dar nu pe un subiect atât de dureros și nu în timp ce ne mor cei apropiați!”, transmite Prefectul județului Mihai Ritivoiu.

De interes:  Sancțiuni drastice pentru șoferii care parchează, fără a avea dreptul, pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.