Anca Alexandrescu: „Victor Ponta nu mai are ce căuta în viața politică”

Fosta consilieră a lui Victor Ponta a vorbit despre mailurile trimise de președintele PRO România în ajunul alegerilor din 2014, când Klaus Iohannis s-a confruntat cu acesta în cadrul prezidențialelor.

Anca Alexandrescu: „Mă așteptam ca Florian Coldea să nu spună astăzi nimic. Bănuiește că nu există probe legate de el. Eu mă aștept însă să fie luat la întrebări domnul Ponta  Mă aștept ca lucrurile să evolueze după dezvăluirea pe care o facem astăzi și mă aștept ca Victor Ponta să fie în sfârșit luat la întrebări. Domnul Ponta se agită să afle cine se află în spatele meu. Nu se află nimeni în spatele meu. Am fost într-o echipă, însă Victor Ponta a trădat atât de multă lume. E momentul să spun ce știu, nu voi intra în detalii intime, care i-ar putea afecta viața privată domnului Ponta. Aș vrea să se vadă profilul real al lui Victor Ponta. Nu îmi este teamă.”

Anca Alexandrescu a vorbit și despre întâlnirea neoficială de la Washington dintre Victor Ponta și John Podesta.

De interes:  Strategie în alb și negru - Ediția din 8 mai 2021

Anca Alexandrescu: „Problema este una de fond. Contractele nu au fost făcute cu partidul, nu au fost declarați banii. Faptul că domnul Ponta refuză să vorbească, creează probleme. (…) Avem dovada că firma Podesta avea o legătură constantă cu Victor Ponta. (…) Domnul Ponta s-a întâlnit la Washington pe domnul Podesta, fără să fie în cadrul programului oficial. (…) Domnul Ponta  a mințit în foarte multe situații. (…) Domnul Ponta probabil că se ferea de cei cu care lucrase până atunci. Ponta era sprijinit de domnii Coldea și Maior, de statul paralel. (…) Statul paralel l-a ajutat pe Victor Ponta pentru a parcurge acest traseu. (…) Nu putea prelua un partid așa mare fără ajutor. Nu putea să-l dea jos pe Mihai Răzvan Ungureanu după două luni fără ajutor. (…)”

Fosta consilieră a lui Victor Ponta a vorbit și despre principala diferenșă dintre Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

Anca Alexandrescu: „Florian Coldea nu mai este astăzi adjunctul șefului SRI din cauza dezvăluirilor domnului Sebastian Ghiță. (…) Deosebirea dintre Sebastian Ghiță și Victor Ponta, este că Ghiță nu vrea să ajungă președintele României. (…) Ar fi interesant să vedem istoria trădărilor lui Ponta. Ponta a recunoscut că orice numire făcea la Guvern, suna la SRI să primească acordul lui Maior sau al lui Coldea (…) Victor Ponta nu mai are ce căuta în viața politică.”

De interes:  Șefa DSP Timiș: Trebuie să recunoaștem că suntem depășiți de situație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.