Contractul privatizării PETROM: dovada trădării naționale, ascunsă 20 de ani – Dezvăluiri din JAFUL secolului

Noi dezvăluiri din jaful secolului, făcut prin privatizarea Petrom, au avut loc luni seara, în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS.

„În 2003 s-a privatizat compania petrolieră din Croația – INA. După vânzare a început un proces. Premierul a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi luat mită 10 milioane de dolari. Dacă vrem o finalitate la asta, trebuie să avem în paralel povestea Croației”, a spus jurnalistul Andrei Bădin.

Anca Alexandrescu: „Vă arăt ce conține contractul de privatizare. Ce conținea celebra acțiune de aur, care e, de fapt, de tinichea. Adrian Năstase știa că e de tinichea și că va cocli după 5 ani. (Cred că este bine că este discutat public, a spus Adrian Năstase). Ar trebui denunțat contractul sau anulat. Nu știu dacă se poate juridic, să vină specialiștii să spună”.

 

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

 

De interes:  Ion Mihai Pacepa, erou sau trădător? Poveștile inventate de securiști și „Moartea Fantomelor” după fuga generalului- Dezvăluiri incendiare, la „Culisele statului paralel”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.