Colterm prezintă motivul pentru care a întârziat furnizarea de agent termic

Compania de termoficare Colterm vine cu precizări în legătură cu reluarea furnizării agentului termic la consumatorii din Timișoara.

Colterm anunță că a reluat de aseară furnizarea agentului termic însă noul distribuitor a întârziat livarea gazului.

“Din păcate, distribuitorul de gaz a întârziat livrarea acestuia cu 4-5 ore, motiv pentru care nu am reușit să repunem în funcțiune sistemul de încălzire în timpul în care estimăm că se va întâmpla, instalațiile fiind repornite aseară, după ora 18.  Prioritare la alimentare au fost spitalele din Timișoara racordate la COLTERM, motiv pentru care alimentarea celorlalte puncte termice a întârziat peste estimările  noastre. Ne cerem scuze timișorenilor cărora le-am prelungit acest disconfort și îi asigurăm că, în cursul acestei zile, toate punctele termice vor fi alimentate și toți timișorenii vor avea căldură și apă caldă. Întârzieri în furnizare vor fi la o parte dintre clienții din zona de nord a orașului, respectiv a celor arondați punctelor termice 13, 50 și Diana, unde există o avarie care se va remedia până în orele următoare, ca până cel târziu la ora 20 și acestea să fie alimentate cu agent  termic”, se arată în comunicatul Colterm.

De interes:  O femeie a băgat la izolare călătorii dintr-un autobuz

Compania mai precizează că în toată această perioadă va furniza căldură la o temperatură mai scăzută d 35 de grade la plecarea din punctele termice.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.