Motocicliștii trag un semnal de alarmă! Ride&Ride a lansat campania de conștientizare asupra pericolelor întâlnite zi de zi pe drumurile din România. Fondatorul grupului, Puiu Rde, a vorbit, în exclusivitate, în emisiunea 100% cu Laurențiu Botin, despre drepturile motocicliștilor, greșelile făcute de cei pe 2 sau pe 4 roți în trafic dar și despre respectul reciproc dintre motocicliști și șoferi.

Ride&Ride: Și noi suntem în trafic!

Ride&Ride a lansat Campania de conștientizare asupra pericolelor pe care le întâlnim zi de zi pe drumurile noastre, dar mai ales a Indiferenței, în emisiunea 100% cu Laurențiu Botin.

„Tragem un semnal de alarmă!

Sub fiecare cască sunt medici, actori, artiști, polițiști, din toate profesiile găsești sub o cască. Bikerii nu mai sunt ăia răi. Sunt oameni normali, care la un moment dat îțis salvează viața.

Ride&Ride pledează pentru drumuri bune și uscate.

Noi avem sloganuri – viteza ucide! Dar și viteza altora ucide. Fie că vorbim de infrastructură, de problemele pe care le întâmpinăm în trafic. Anul trecut a fost o întreagă nebunie cu spălatul străzilor. Cel puțin în București se spală cu apă din Dâmbovița. Noi nu putem merge. Stabilitatea e mult mai precară pe 2 roți decât pe 4, frânarea. Am făcut petiții, am transmis. Constatăm că iar, și anul ăsta. Am lasat pe Iuliu Maniu motorul pentru că nu puteam merge. 

De interes:  Suspiciuni de coronavirus, infirmate la Timișoara

Imagine

Vorbim de indiferență.

Oameni buni, dacă o mașină trece peste un canal. Ce înseamnă pentru 2 roți un canal, o groapă.

Sunt lucruri pentru care milităm, Pe motor nu mai ai a doua șansă. Nu poți cădea fără traume sau deces. Impactul este impact. Impactul cu asfaltul e direct cu corpul tău, nu cu o caroserie.

Este o chestie de educație. Fiecare pădure are și uscăturile ei. Și eu vreau ca la ora 3 dimineața copiii mei să nu fie treziți de o tobă.

Imagine

Ca să primești respect, trebuie să oferi respect. 

Dacă o mașină te lasă și îți face loc, nu este obligat, e o educație de care dă dovadă. Și trebuie să-i mulțumești. Dar nu trebuie forțat să te lase.

Vrem aceleași drepturi. Și cei de pe 2 roți sunt conducători de categoria B. Seara, când își ia copilul de la grădiniță, pleacă și el cu conserva aia. Și voi sunteți o parte dintre ei.

Comunitățile, fie că sunt pe 2 roți sau 4 roți, au aceleași probleme”, a declarat Puiu Vasilescu – Puiu Rde, fondatorul Ride&Ride, miercuri seară, în emisiunea 100% cu Laurențiu Botin.

De interes:  Bilanț coronavirus 25 octombrie: 9.187 de cazuri noi, 301 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.