Trei persoane din judetul Bihor au ajuns in arestul politiei, acuzate fiind de furtul de unelte si aparatura precum si diverse materiale din hala unei societati comerciale din orasul Oradea. Suspectii au dat aceasta lovitura in mijlocul zilei, insa anchetatorii au reusit sa recupereze deja o mare parte din paguba.

Conform politistilor, din grupul suspectat ca ar fi dat aceasta spargere fac parte un barbat de 35 de ani din satul bihorean Batar si doi tineri in varsta de 22 si 27 de ani, ambii din localitatea Gepiu, judetul Bihor.

Politistii oradeni ii suspecteaza pe cei trei ca ar fi patruns prin escaladare, pe data de 17 martie, in jurul pranzului, in hala de productie a unei societati comerciale din Oradea de unde au sustras aparatura electrica, unelte diverse, flexuri, bormasini, cabluri de curent din cupru precum si numeroase altele provocand o paguba de peste 11.000 de lei. Oamenii legii au reusit sa recupereze de la cei trei in jur de 80% din bunurile sustrase.

De interes:  23 de absolvenți de clasa a XII-a susțin examenul la limba și literatura maternă în Banatul de munte – Banat FM

Luni, autoritatile oradene i-au retinut pe acestia timp de 24 de ore iar marti, Judecatoria Oradea a emis pe numele fiecaruia din cei trei indivizi un mandat de arestare pentru 30 de zile. Politistii Municipiului Oradea vor continua cercetarile sub stricta supraveghere a unui procuror din interiorul Parchetului de pe langa Judecatoria din Oradea pentru a documenta intreaga eventuala activitate infractionala a celor in cauza si pentru a se incerca recuperarea integrala a  prejudiciului cauzat societatii comerciale din Oradea. Acestea sunt informatiile care reies dintr-un comunicat oficial oferit de Politia Municipiului Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.