Federația Română de Fotbal a anunțat împerecherile pentru turul III al Cupei României, faza națională. Din Banat sunt implicate nu mai puțin de cinci echipe: CSM Reșița și Voința Lupac din Caraș-Severin, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, ACS Poli și Ripensia, din Timiș.

Dintre cele enumerate, Lupacul și Ghiroda au trecut de tururile precedente. Campioana ediției precedente din campionatul Carașului a trecut în primul tur cu 6-3 de CSM Lugoj și apoi cu 1-0 de CS Hunedoara. Ghiroda a jucat din turul secund, când a eliminat-o pe Dumbrăvița, cu 3-1. Reșița intră acum în competiție, din postura de prima clasată în Liga 3. Tot acum intră și ACS Poli, retrogradată din L2, și Ripensia. ASU Poli va intra din turul următor, deoarece a terminat sezonul pe locul 10 în liga secundă, iar în turul III intră echipele de la locul 11 în jos.

Reșița va avea meci în județul Hunedoara, la Inter Petrila, echipă ce în turul trecut s-a impus cu 3-2 în fața Metalurgistului Cugir. În Caraș, la Lupac, va veni Ripensia. Un meci se va juca și în Timiș, unde Ghiroda, echipă antrenată de reșițeanul Tavi Benga, are teoretic o misiune accesibilă cu ACS Poli. Partidele se vor juca într-o singură manșă, de la ora 17.30. Meciurile vor fi programate marți și miercuri, cu un program ce va fi anunțat ulterior.

De interes:  4 motive pentru a purta ochelari de soare pe timp de iarna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.