Succes reșițean la Lugoj. Ciclistul Daniel Crista, sportiv originar din Reșița, s-a impus la ediția din 2019 a Cupei „Max Ausnit”. Săptămâna aceasta, reșițeanul va lua startul în Turul Ținutului Secuiesc.

Cupa „Max Ausnit”, concurs de ciclism pe șosea ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediție, a reunit la start sportivi din nouă țări, care s-au întrecut pe traseul de 115 km, cu 1.100 de metri diferență de nivel. Cel mai rapid a fost în final reșițeanul Daniel Crista, care a trecut linia de sosire după 2 ore, 47 de minute și 47 de secunde. Pe locul doi a sosit colegul său, Emil Dima, iar poziția a treia i-a revenit ucraineanului Yehor Dementyev.
„A fost destul de greu, pentru că am avut parte de o ploaie torențială încă din start. Traseul a avut 115 km, îl știam foarte bine, deoarece l-am mai parcurs în anii trecuți și la antrenamente. Nu pot să spun că a fost cea mai grea competiție, dar am dat totul, am mers la maxim. Eu și colegul meu Emil Dima am mers împreună încă de la start și am ajuns cu un avans la linia de sosire cu 7 minute avans față de ceilalți competitori”, a declarat Daniel Crista.

De interes:  Să fii bărbat – Banat FM

Cupa „Max Ausnit” a reunit la start concurenţi din Ungaria, Italia, Franța, Germania, Ucraina, Republica Moldova, Macedonia, Columbia și România. Săptămâna aceasta, Daniel Crista va lua startul în turul Ținutului Secuiesc, competiție la care a concurat cu succes și anul trecut. „E un concurs foarte important pentru mine, anul trecut am reușit să câștig o etapă, iar acum îmi propun să mă impun în cel puțin o etapă” a spus Daniel Crista. În luna septembrie, reșițeanul va participa și la Cupa României, una dintre cele mai importante competiții din calendarul ciclist intern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.