Atenție, șoferi! Drumul de la Lugoj la Timișoara e închis… pe jumătate! Cum evitați coloanele de mașini?

Șoferii care au drum între Timișoara și Lugoj trebuie să aibă răbdare din cauza lucrărilor care se efectuează în zonă până în august. Dacă până acum, s-a lucrat pe DN6 pe sensul dinspre orașul de pe Bega spre cel de pe Timiș, acum se lucrează pe sensul invers, la pasajul denivelat de la Remetea Mare.

Se lucrează la rosturile de dilatație, iar circulația se va desfășura alternativ, pe un singur fir, dirijat cu semafoare, iar în situații speciale, cu piloți de circulație. DRDP Timișoara recomandă două rute ocolitoare:

• Ghiroda DN 6 – Centura Timișoarei – Giarmata DJ 691 – Nod Rutier Giarmata A1 (km 503+736);

• Nod Rutier Lugoj Vest A1 (km 474+636) – Topolovățul Mare DJ 572 – Buziaș DJ 592 – Timișoara DJ 592.

Lucrarea la pasajul de la Remetea Mare implică înlocuirea rosturilor, cu demolarea în zona rosturilor, a grinzilor de beton existente și refacerea lor prin armare și apoi turnarea betonului. Betonul are nevoie de 28 de zile pentru a se întări, chiar dacă se utilizează aditivi speciali pentru accelerarea prizei și scurtarea timpului de întărire, de aceea circulația nu se poate relua imediat. De asemenea, nici nu se pot realiza lucrări adiacente în zona betonului proaspăt turnat.

De interes:  Lovitură de teatru cu condominiul lui Dunca: se pregătește o mărire de preț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.