Primul bilanț după noul cutremur major din Turcia au fost prezentate, vineri dimineață, de către autoritățile de la Ankara. 

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite în urma unui seism cu magnitudinea 5,2 pe Richter care s-a produs în sudul Turciei, la aproximativ şase luni după o serie de cutremure devastatoare care au lovit această regiune, transmite agenţia DPA, conform AGERPRES.

Ministrul turc al Sănătăţii a declarat că majoritatea rănilor au fost cauzate de căderi sau de sărituri de la mare înălţime.

Cutremurul s-a produs joi, la ora locală 20:47 (17:47 GMT), conform Centrului de monitorizare a cutremurelor Kandilli din Istanbul.

Seismul a avut epicentrul în municipiul Yesilyurt din provincia Malatya.

Malatya s-a numărat printre provinciile cele mai afectate de cutremurul de la 6 februarie. Aproximativ 2.300 de oameni au murit în urma celor două seisme devastatoare care au lovit Turcia și nordul Siriei, în ziua de 6 februarie, lăsând în urmă peste 50.000 de morţi.

De interes:  3 criterii importante dupa care trebuie sa te orientezi pentru a alege cele mai bune servicii de inchirieri auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.