Ajunul de Crăciun este o seară magică pentru toți, copiii sunt nerăbdători în așteptarea Moșului, iar adulții se bucură de fiecare minut petrecut alături de cei dragi.

 

Pompierii sunt din nou la datorie, chiar și în Ajunul Crăciunului. Printre alarmele care anunță sec o nouă situație de urgență, salvatorii execută și misiuni preventive, cum ar fi asigurarea măsurilor specifice în cadrul evenimentelor cu public numeros.

 

În această seară, în timp ce efectuau o misiune de asigurare a măsurilor specifice la Târgul de Crăciun, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, i-au venit în sprijin colegului nostru sublocotenent Radu Anton. Acesta a decis ca în această seară minunată să își ceară prietena de soție.

 

Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit.

 

De interes:  Patronul B1 TV, plătit de oamenii lui Ponta - Sorin Oancea și jocurile statului paralel - Anchetă ANAF

Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.