Dacă urmează să ai un eveniment important în viața ta, precum o nuntă sau un botez, trebuie să fii atent la multe aspecte.

Este esențial să te organizezi bine și din timp, ca să nu devii stresat când se apropie evenimentul. Încearcă să faci puțin studiu de piață în ceea ce privește achiziționarea unor lucruri sau încheierea unui contract de prestare de servicii necesare. 

Desigur, poți apela la o firmă care oferă servicii de organizare a evenimentelor, dar trebuie să ai în vedere că există riscul ca evenimentul tău să devină puțin impersonal. 

Iată 4 lucruri de care să ții cont 

  • Invitațiile

Pentru a invita persoanele care dorești să îți fie aproape, trebuie să ții cont de câteva lucruri de bază. 

Este important ca evenimentul să nu fie programat în timpul săptămânii, deoarece este posibil ca invitații să nu poată ajunge, din cauza serviciului sau rutinei lor. Weekendul este cel mai potrivit interval pentru evenimente. 

Plasarea evenimentului într-o locație apropiată de tine și invitați este de dorit, deoarece o locație aflată la câteva ore distanță poate fi un impediment pentru unii invitați. 

Atunci când înmânezi sau trimiți invitațiile, notează o dată limită pentru confirmare, ca să știi cam câte persoane vei avea la eveniment. 

  • Muzica

Un aspect de bază al unui eveniment este ambientul creat de muzică. Fie că alegi muzică live sau un DJ, este bine să fii informat despre repertoriu. Alegerea muzicii pentru eveniment poate fi o sarcină dificilă, deoarece preferințele sunt diverse. 

Cel mai bine este să alegi un repertoriu cu muzică de diferite genuri, dar care să fie pe placul tău.

Încearcă să optezi pentru profesioniști în domeniu sau la grupuri cu multe recomandări, deoarece muzica trebuie să fie adaptată la invitați și la momentele cheie ale evenimentului. Doar o echipă de profesioniști poate improviza și crea o atmosferă plăcută. 

  • Mâncarea 

Chiar dacă invitații nu vin neapărat pentru mâncare, acesta este de obicei cel mai discutat subiect al unui eveniment. Încearcă să alegi un meniu cât de cât divers, având în vedere și tipul de invitați pe care îi vei avea. Însă încearcă să te împaci cu gândul că nu poți mulțumi pe toată lumea, așa că nu îți crea prea multe griji. 

Atracția evenimentelor au devenit în ultima vreme prăjiturile. Un candy bar poate fi o opțiune excelentă pentru a bucura invitații. De exemplu, poți alege prăjituri pentru candy bar de la Cofetăria Armonia, de diferite arome și texturi. Un candy bar poate să îți asigure laudele chiar și de la cei mai pretențioși invitați. 

  • Decorul 

Chiar dacă ai ales o locație frumoasă, trebuie să fii atent și la decor. Este bine să alegi o temă și 2 culori care să îmbrace sala de eveniment aleasă de tine. Uneori, cu toate că sala este superbă, decorarea aleasă greșit poate să anuleze acest lucru. 

Optează pentru elemente de decor simple, care să nu fie în culori stridente. Simplitatea este de multe ori opțiunea cea mai de bun gust și puțin costisitoare. Ai grijă să nu plasezi pe mesele invitaților ornamente voluminoase, care să aglomereze masa sau să le obstrucționeze vederea către ringul de dans. 

Cu siguranță vor fi apreciate ornamentele cu flori naturale, însă ai grijă să alegi flori de sezon, deoarece prețul acestora este unul bun și rezistența lor este mai mare. 

Așadar, încearcă să pui la punct aspectele de bază precum locația, muzica, mâncarea, dulciurile și decorul. Acestea sunt lucrurile care pot face diferența dintre un eveniment reușit, distractiv și unul monoton. 

Sursa foto: unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.