Cele mai scumpe mâncăruri din lume – Golden Opulence Sundae [VIDEO]

Bucataria internationala cuprinde numeroase preparate care mai de care mai exotice si savuroase. Astfel unele mâncăruri, catalogate ca fiind delicatese, doar o singură porție poate ajunge să coste cât un bilet de avion sau o adevărată vacanță! Afla care sunt alimentele de lux si care este pretul lor!

Golden Opulence Sundae

Îngheţata de 1000 de dolari este disponibilă în 3 cafenele Serendipity din New York şi Las Vegas şi trebuie comandată cu 48 de ore înainte. Pe lângă vanilie din Tahiti şi din Madagascar, mai are şi compoziţie şi foiţă de aur, ciocolată Amedei Porcelana chocolate, fructe confiate, ciocolată venezueleană, trufe de ciocolată, migdale, cireşe trase în marţipan. Se serveşte într-un bol pe un pat de caviar nesărat, într-o infuzie de fructul pasiunii, portocală şi Armagnac.

Chiar dacă combinația nu este pe gustul oricui, mulți se înghesuie să deguste inedita creație
Restaurantul din New York, unde se face acest preparat, nu duce lipsă de clienți. Aproximativ 50 de oameni vin anual aici pentru a gusta această delicatesă. Localul american este cunoscut şi pentru cea mai scumpă cremă de ciocolată din lume.

De interes:  Acele servicii de calitate de inscriptionari auto si autocolant pentru masina dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.