Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (V) – Băuturile energizante


În fiecare zi consumăm alimente procesate care au în compoziţia lor elemente atât de dăunătoare pentru sănătate, încât în unele ţări au fost interzise.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană, China, precum şi alte mari state de pe mapamond au început să elimine de pe piaţă mâncărurile procesate care pun în pericol viaţa oamenilor, lucru care nu se întâmplă însă şi în Statele Unite ale Americii. Aşadar, nu este de mirare de ce obezitatea şi bolile asociate acesteia (diabet, boli de inimă etc.) sunt principala cauză a deceselor din SUA.

Băuturile energizante

Uleiul vegetal bromat (BVO) este un ingredient folosit de companiile producătoare de băuturi răcoritoare ca emulgator şi stabilizator încă din anii ’30, în special la sucurile cu aromă de citrice, pentru a evita separarea acestora în timpul distribuţiei. Este un element controversat, deoarece este folosit şi la soluţiile ignifuge.

De interes:  Vescan lansează videoclipul oficial al piesei „Am Uitat Să Mai Fim Oameni”, din proiectul său, #PrinOchiiVostri – Banat FM sound factory

Este interzis în peste 100 de ţări (inclusiv în UE) deoarece afectează tiroida, faciliteză apariţia bolilor autoimune şi defectelor genetice, afectează iremediabil organele, afectează creşterea şi poate conduce la apariţia schizofreniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.