cele-mai-frumoase-femei-sunt-cele-care-sunt-iubite

Daca nu o iubesti dimineata, la pranz si seara nu o vei iubi deloc.🙂

Daca o iubeşti doar in zilele cu sot mai bine nu o mai iubi. Daca o iubesti doar in pauzele de masa, in dormitor sau intre doua intalniri, las-o sa plece. Atentii, complimente, cadouri scumpe, excursii exotice si siropoase. Sunt bune acolo unde iubirea e deja instalata in jiltul ei. Atunci cand cei doi au bifat etapele îndrăgostirii.

Dar aceleasi lucruri i le poate oferi, probabil si partenerul tau de business, barbatul misterios din parcul central, vecinul mereu curios si singuratic …si iti mai pot da exemple. In schimb, nu toti ii pot oferi acele momente autentice. Trairi simple. Emotii dezbracate.

Tu ai un avantaj. Ai cucerit-o si acum trebuie sa iti pastrezi rolul de cuceritor. La foc continuu. Altfel, risti sa il stingi si, odata cu el, sa distrugi ceva firav. Crezi ca merita? Ai luptat atat de mult pentru a o avea. Ai renuntat la orgoliu, la „prieteni” buni, la convingeri de otel… ai trecut toate testele si prin toate furcile caudine ale cuceritorului.Ti-ai imaginat de atatea ori cum veti imbatrani impreuna.

De interes:  CJSU a decis aplicarea de restricţii în cinci localităţi cu rate ridicate de infectare cu SARS-CoV-2

Ai cucerit-o pe Ea. Cu bune si rele. Acum pastreaz-o. Nu deveni un lenes al sentimentelor. Barbatii s-au mandrit mereu cu o femeie frumoasa langa ei. Iubeste-o. Si nu pentru ca e frumoasa, ci pentru ca e a ta. Si tu al ei.

Iar daca vrei sa fie mereu frumoasa si fericita va trebui sa o iubesti. Al naibii de mult si de tare. intens. Al dracului de intens.

Pentru ca cele mai frumoase femei sunt cele care sunt iubite! Iubite bine si de cine trebuie!🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.