AMI lansează videoclipul piesei „Tramvai” – o piesă care vorbește despre durerea care rămâne în inimă după o despărțire. Videoclipul piesei are un aer nostalgic, iar AMI este o prezență diafană cu o voce care exprimă emoție, încă de la primele versuri: „Mi se rupe tare inima / Nu știam că doare chiar așa.”

Artista spune despre noul ei single: “Tramvai este piesa care ma aduce in statia cu amintiri ale unei povesti reale inspirate din viata mea, demult stinsa, dar niciodata uitata. Stiu ca toti avem acel loc spre care ne intoarcem, acea statie unde gasim emotii, stari, amintiri, povesti de dragoste de mult apuse, dar care inca ne fac sa zambim. Pentru mine de aceasta data, acel “loc”, a fost intr-un tramvai, care m-a si inspirat sa compun aceasta piesa si sa scriu despre trairile mele!”

Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

De interes:  Reprezentantii Chimcomplex, detalii in exclusivitate la Realitatea Plus despre contractele muncitorilor uciși în "apartamentul groazei”

Filmările au avut loc la Timișoara, iar AMI se plimbă cu tramvaiul prin oraș și prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv în piesă încheie refrenul și oferă o profunzime tăioasă: „Ești singura stație la care tot vreau să mă-ntorc.”

Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: “Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja 🙂 Mi-as dori sa va luati si voi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.