In urma cu mai multi ani a darui un buchet de flori femeilor era ceva deosebit dar si frumos in acelasi timp. Vedeam pe strada baieti cu trandafiri rosii in mana care isi asteptau prietena zambitori si entuziasti de intalnirea cu iubita lor. Totodata ni s-a mai intamplat sa surprindem chiar momentul in care baiatul ii daruia fetei buchetul cu flori, aceasta fiind fericita si emotionata de gestul prietenului ei.

Barbatii daruiesc buchete de flori femeilor

Dar din pacate astfel de gesturi sunt tot mai rare cel putin pe strada nu prea mai vedem baieti cu buchete de flori in mana care isi asteapta nerabdatori iubita pentru a-i darui acel buchet de flori si pentru a o strange in brate.

Cu atat mai mult un astfel de gest in ziua de azi este mai deosebit si mai romantic decat in mod normal. De aceea femeile apreciaza cu atat mai mult un astfel de gest cu cat acesta a devenit tot mai rar. De regula gestul de a darui buchete de flori femeilor functioneaza de cele mai multe ori florile avand capacitatea de a infrumuseta si innobila orice chip si reprezinta punctul sensibil al oricarei femei. Alaturi de cele mai frumoase cadouri, un buchet de flori este o declaratie de iubire si de apreciere fata de persoana iubita.

De interes:  SCM Poli și-a aflat primul adversar din Cupa EHF! Debutul european, în octombrie

Chiar daca e vorba de transmiterea unui mesaj sentimental , de apreciere sau de felicitare buchetele de flori sunt binevenite si apreciate de orice femeie chiar daca aceasta iti este prietena, iubita, mama, sora sau bunica. Un buchet de flori daruit unei femei implica multe sentimente si apreciere pentru ea indiferent ca e vorba de iubire maternala sau de alt fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.