Cea mai bogată cântăreață din lume

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, dar cea mai mare parte din averea sa nu este adunată din muzică. Iubita cântăreață a devenit miliardară în dolari. Potrivit recentelor știri mondene, aceasta are o avere de 1,7 miliarde de dolari, însă cei mai mulți bani nu i-a făcut din muzică. Cântăreața are în portofoliu multe afaceri care i-au adus un profit extrem de mare.

Cheia cântăreței spre succes

Rihanna, pe numele său adevărat Robyn Rihanna Fenty, a intrat acum în clubul miliardarelor, fiind pe locul doi după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari) Cântăreața a devenit cea mai bogată solistă din lume, averea ei fiind estimată la 1,7 miliarde de dolari.

Însă, 1,4 miliarde de dolari vin din veniturile companiei de cosmetice pe care o deține, Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie. Vedeta și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din imensa dorință de a face “femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. După o perioadă de doar patru ani, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

De interes:  Cauta serviciile de vanzari auto potrivite pentru nevoile tale!

Celelalte 3 miliarde ale artistei provin din compania sa de lenjerie intima, Savage x Fenty, creată în 2018, care valoreaza aproximativ 270 de milioane de dolari, și din cariera muzicală.  Jumătatea cealaltă a brandului de cosmetice este deținută de conglomeratul Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault, care este poziționat pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Cântăreața a vândut mai mult de 250 de milioane de discuri, dar nu a mai lansat un album studio din anul 2016.

Linia de modă – fără succes

Chiar dacă companiile de produse cosmetice și de lenjerie intimă au dat roade mari, linia de modă Fenty nu a fost un mare succes, după cum spun actualele știri mondene. Tânăra de 33 de ani a fost de acord ca LVMH să închidă producția, după mai puțin de doi ani de la lansare.

Premiile numeroase ale cântăreței

Rihanna, cântăreață și compozitoare din Barbados, a fost răsplătită cu numeroase premii și nominalizări pentru munca sa în muzică, film și modă. Premiile ei sunt predominante în categoriile de gen pop, R&B și hip-hop. În cadrul galei American Music Awards Rihanna a fost onorată cu primul premiu intitulat “Icon”, un premiu care onorează un artist al cărui progres muzical a influențat profund muzica pop la nivel global.

De interes:  Quickmobile.ro ofera asigurare casco online pentru device-ul dumneavoastra!

Deține recordul pentru cele mai multe premii la categoria Cea mai bună cântăreață Soul/R&B din toate timpurile, având 7 premii câștigate. Totodată, este cea mai tânără artistă care are 14 single-uri pe locul 1. La categoria premiilor Grammy, Rihanna este artista cu cele mai multe premii la categoria Cea mai bună colaborare Rap (5 premii). De-a lungul timpului, aceasta a câștigat 9 premii din  33 de nominalizări.

Cântăreața a obținut un premiu la gala Fashion Awards pentru contribuțiile aduse în industria modei. Revista Forbes a clasat-o pe Rihanna pe locul al patrulea dintre cele mai influente celebrități din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.