Dupa scandalul cu Tristan Thompson, Kylie Jenner refuza sa mai apara in emisiunea Incredibila familie Kardashian

Mult prea bulversata de tradarea lui Tristan Thompson, fostul partener al surorii sale vitrege Khloe Kardashian a preferat sa nu mai apara in emisiunea Incredibila familie Kardashian.

Trailerul sezonului cu numarul 16 al emisiunii Incredibila familie Kardashian a fost dat publicitatii si ne lasa sa ghicim faptul ca acest nou sezon va fi centrat pe scandalul Tristan Thompson. Basketbalistul care era intr-o relatie cu Khloe Kardashian este acuzat de infidelitate. A inselat-o pe Khloe cu Jordyn Woods. Problema este ca Jordyn Woods era cea mai buna prietena a lui Kyle Jenner. Era…

Tanara mama in varsta de 21 de ani este atat de bulversata din cauza ca si-a pierdut una din cele mai bune prietene si sa isi vada sora vitrega suferind incat a luat decizia de a nu mai aparea in Incredibila familia Kardashian. O sursa apropiata a familiei a declarat ca Kylie a decis sa ia o pauza de la filmari, sa lipseasca din sezonul cu numarul 16 al emisiunii. Evenimentele petrecute in ultima vreme au afectat-o destul de tare si lucrurile au fst destul de dificile pentru ea. A fost extrem de contrariata de aceasta situatie, nu a stiut cum sa reactioneze. Drept urmare, nu isi doreste sa apara nici in fata camerei de filmat.

De interes:  Formatia Fantastic și Magia Nuntii in Bucuresti: Tendințe și Perspective pentru 2024

Pentru fanii mamei lui Stormi, nicio grija. Kylie Jenner nu va fi absenta de-a lungul intregului sezon al emisiunii. A acceptat recent sa reapara in cadrul acestui reality show si sa continue filmarile. Intre viata de mamica si cea de femeie de afaceri, Kilye Jenner nu stie cum sa se imparta sa apara si la filmari. Cat despre Khloe, acest nou sezon se arata destul de dificil pentru ea, odata cu anuntul despartirii de Tristan Thompson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.