castigator-pariuri

Probabil că orice parior a trecut prin situaţii mai grele cu pariurile sportive, în care ajungea să se întrebe ce trebuie să faci ca să câştigi la pariuri. Ei bine, asta vom încerca sa stabilim în acest articol, să vedem ce ar trebui să iei în calcul pentru a reuşi să câştigi la pariuri.

Nu este de mirare faptul că tot mai mulţi caută să ia potul cel mare, astfel că încep să parieze la tot felul de agenţii stradale, la agenţii online, unde se oferă bonusuri mari. Alţii iau în calcul jocul de loto în speranţa că vor reuşi să anticipeze numerele câştigătoare, însă, aici vom vorbi strict despre pariurile sportive, deoarece la baza pariurilor sportive există unele reguli de care să ţii cont astfel încât să descoperi cum sa castigi la pariuri sportive.

Nu paria prea multe meciuri

O greşeală pe care mulţi o fac este aceea de a începe să parieze bilete tip “cearşaf”, cu foarte multe evenimente, în speranţa că vor da lovitura cu un câştig în valoare de zeci de mii de lei. Dacă ţinem cont şi de matematică şi probabilităţi, şansele de câştig în acest caz sunt scăzute, deoarece ai un număr foarte mare de evenimente şi este aproape imposibil să anticipezi rezultatul fiecăruia.

De interes:  Avantajele si dezavantajele antrenamentelor fizice facute acasa

Tocmai de aceea, este recomandat să pariezi între 4 şi 6 meciuri, astfel încât şansele tale de câştig să fie ceva mai mari.

Pariză cote medii

Pentru orice eveniment pe care vei paria, o să ai posibilitatea de a alege cote între 1 şi 100. Este recomandat să rămâi cu picioarele pe pământ şi să alegi cele mai bune cote pentru tine, care să îţi crească şansele de câştig, astfel încât cotele de 1.50, 1.60, 1.70, chiar şi 2.00 ar putea fi cele mai rezonabile.

Evită cotele de 1.10, 1.15, deoarece şi aici pot exista surprize, iar profitul va întârzia să apară cu aceste tipuri de pariuri.

Analizează bine eveniemntele

Probabil cel mai benefic lucru pe care îl poţi face, astfel încât să îţi crească şansele de câştig, este acela de a analiza foarte bine evenimentele pe care vrei să pariezi, şi să nu plasezi niciodată un pariu doar de de dragul de a-l plasa.

Tocmai de aceea, înainte să pariezi pe un eveniment, trece-l printr-un filtru. Mai exact, uită-te în ce formă se află echipele ce urmează să se întâlnească, uită-te unde se dispută partida, dacă se joacă cu spectatori, care au fost ultimele 5 rezultate ale celor două echipe, cum s-au descurcat acestea în întâlnirile directe, dacă există jucători suspendaţi sau accidentaţi şi dacă atmosfera de la echipă este una bună. Ţinând cont de această analiză, îţi vei creşte exponenţial şansele de câştig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.