cele-mai-bune-cote

De când şi pe teritoriul ţării noastre pariurile au început să aibă un cuvânt important de spus, ei bine, au apărut şi vânătorii de cote, să îi numim aşa. Aceşti “vânători de cote” sunt acei pariori ce caută mereu cele mai mari, cele mai interesante şi cele mai atrăgătoare cote. Evident, toţi ne-am dori cote cât mai mari şi câştiguri cât mai mari, însă cotele mari vin şi cu mai multe riscuri.

Tocmai din cauza acestui lucru, pe parcursul acestui articol vom stabili care sunt cele mai bune cote de pariat, cum să pariezi şi cum să analizezi corect un eveniment.

Cum analizăm corect un meci pentru a alege cea mai bună cotă

Pentru a putea alege cea mai bună cotă pentru evenimentul tău, evident, ai nevoie de o bună analiză, în urma căreia să selectezi un pronostic cu şanse mari de reuşită. Aşadar, să vedem care sunt principalii factori ce constau în analizarea unui eveniment.

De interes:  Steroizi originali pentru ca meriti

Cei mai importanţi factori în analiza unui meci sunt reprezentaţi de: cele două echipe, locul în clasament, rezultatelor meciurilor directe, ce echipă evoluează pe teren propriu, forma echipelor şi miza acestora. Aşadar, ţinând cont de aceşti factori, principali, deoarece există şi alţi factori importanţi, vei putea să faci o analiză cât mai bună asupra unui eveniment.

Evident că  este foarte important să ştii ce echipe se vor duela între ele, deoarece contează să ştii care este echipa mai bună din acest punct de vedere. Totodată, poziţia în clasament este şi ea importantă, deoarece trebuie să ştii ce rezultate au avut celor două echipe pe parcursul noului sezon.

De altfel, este foarte importantă şi miza meciului, deoarece, cu toţii ştim că marea majoritate a echipelor se dedică total atunci când au de disputat un meci într-o competiţie internaţională, alegând să neglijeze puţin meciurile din campionat înaintea acestor dispute. Iar, dacă una din cele două echipe se află în această situaţie, este de aşteptat să îşi lase acasă unii din cei mai buni jucători, spre a se pregăti de meciul european.

De interes:  Daniel Crista, un ciclist... familist! După ce a scris o pagină de istorie în ciclismul românesc, reşiţeanul s-a grăbit să se întoarcă la rolul de tătic

Totodată, contează foarte mult şi ce echipă va evolua pe teren propriu, deoarece acestea au în spate proprii suporteri, care de multe ori te pot împinge de la spate. Istoricul meciurilor directe, cât şi forma de moment a celor două echipe reprezintă alţi doi factori extrem de importanţi, deoarece este foarte important să ştim cum s-au descurcat cele două echipe în meciurile directe dintre ele, dar şi ce formă traversează acestea înainte unui anumit meci.

Care sunt cele mai bune cote de pariat

Dacă ai ţinut cont de factorii mai sus menţionaţi, cu siguranţă că vei putea analiza aşa cum se cuvine, un meci, înaintea alegerii unui anumit pronostic. Însă, evident, contează şi cotele pe care pariezi, deoarece, niciodată o cotă de 1.05, 1.10 nu îţi poate aduce câştiguri, şi niciodată nu putem spune despre aceste cote că sunt sigure.

Recomandăm să pariaţi mereu cote cuprinse între 1.40 şi 1.70, însă, evident, după ce aţi studiat cu atenţie evenimentele pe care vreţi să mizaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.