După îndelungi negocieri rămase fără rezultatul dorit de oficialii din Valea Domanului, meciul de Cupă dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova se va disputa totuși pe moderna arenă din Bănie, acolo unde gazdele vor fi oaspeți, iar oaspeții vor fi gazde. Pentru fotbaliștii CSM-ului, va fi în orice caz o experiență utilă, spune antrenorul Leo Doană.
„Mergem să facem o figură cât mai frumoasă și, de ce nu, un rezultat pozitiv. Ne pare rău că acest meci nu s-a putut disputa aici, la Reșița. Din câte știu, domnul primar și domnul președinte Bobar au făcut eforturi ca să se joace la noi. Celelalte dedesubturi nu le cunosc. În orice caz, este o experiență bună pentru jucătorii mei, vor juca în nocturnă, pe un teren adevărat de Liga I, ca să se simtă și ei fotbaliști – asta le-am spus toată săptămâna. Mă gândesc ce echipă să introduc, pentru că ne așteaptă un meci foarte greu în campionat, acasă cu Farul Constanța, și zic eu că este mult mai important jocul din campionat. Băieții mei vor toți să joace la Craiova, dar voi sta de vorbă cu câțiva dintre ei, cei pe care vreau să-i menajez pentru partida din weekend”, a declarat astăzi antrenorul Leo Doană.

De interes:  PNL a flexibilizat mandatul: Negocieri cu toate partidele - Cîțu: „Suntem gata să rezolvăm această CRIZĂ”


La rândul său, portarul Cristian Zimmermann și-a exprimat regretul că Reșița nu poate înfrunta Craiova în fața suporterilor de acasă. „Cred că orașul nostru merita sărbătoarea fotbalistică pe care o presupunea acest meci, dar asta este, noi suntem fotbaliști și jucăm acolo unde trebuie să jucăm. Vom juca pe „Oblemenco”, sper să facem un joc bun și totodată să mulțumim suporterii care nu pot fi acolo, și care, cu siguranță, ar fi fost în tribunele din Valea Domanului, dacă jucam acasă.”
Din lotul reșițean lipsește doar Laurențiu Breșneni, care e încă în refacere după accidentarea suferită. Astăzi, după antrenamentul de dimineață și masa de prânz, rosso-nerii au plecat spre cetatea Băniei. Partida CSM Reșița – Universitatea Craiova, joc din 16-imile Cupei României, se va disputa mâine, de la ora 18.45, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.