80 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul montan


80 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul montan. În Reșița sunt disponibile 40 posturi: agent de vânzari (1), coafor (1), femeie de serviciu (1), funcționar administrativ (2), inspector în domeniul securității și sănătății în muncă (1), lăcătuș construcții metalice și navale (10), lăcătuș mecanic (10), lăcătuș mecanic de întretinere si reparatii universale (1), lucrător comercial (3), mecanic auto (2), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2), operator la prelucrarea maselor plastice (1), paznic (1), șofer autocamion/mașina de mare tonaj (2), ucenic (2), vânzator (2). La Oțelu Roșu sunt vacante 10 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice, 5 de operator la mașini-unelte cu comandă numerică și un post de asistent medical generalist. La Caransebeș se caută 5 muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor, 3 operator la roboți industriali și câte un tehnician prelucrări mecanice și director economic. La Moldova Nouă angajatorii caută 3 muncitori necalificați la demolarea clădirilor, captușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet și câte un manipulant mărfuri și gestionar depozit. La Oravița este nevoie de câte un agent securitate, sef raion/adjunct mărfuri alimentare/nealimentare, șofer de autoturisme și camionete, manipulant mărfuri, la Băile Herculane de un croitor și un bucătar, iar la Bocșa de tâmplar universal.
Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

De interes:  Culisele Statului Paralel: Dezvăluiri halucinate despre FANTASTICII de la Gorj, oamenii de bază ai lui SUPERMAN Cîțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.