Un fotograf de familie de stil de viata va oferi familiei dvs. ceva de facut si va surprinde aspectul si emotiile dintre voi toti in timp ce va implicati in activitate. S-ar putea sa ne plimbam impreuna, sau sa jucam de-a v-ati ascunselea, sa jucati cricket sau sa piggyback – orice reflecta modul in care familia dumneavoastra se comporta in mod normal. Iti vor pune familia in largul tau si vor surprinde momente pretioase.

Sedinte foto nou nascuti

Fotograful va gasi decoruri frumoase cu lumina superba. Ei vor sti cum sa manipuleze lumina si locatia pentru a face pe toata lumea sa arate cat mai bine.

Ei stiu cum sa obtina tot ce este mai bun de la copiii de toate varstele si sunt pregatiti pentru crize de furie pentru copii mici, adolescenti capricioase si tot ce este intre ele.

Fotografiile pot fi facute atat in interior, cat si in exterior. In interior este adesea trecuta cu vederea. Este o alta portiune de viata care este atat de importanta pentru a putea privi inapoi. Ar putea fi copii mici care sar pe pat, sau care fac un barlog in sufragerie din perne si scaune sau doar care privesc cu tristete pe fereastra. Fotograful va sti sa profite la maximum de toate aceste momente.

De interes:  Păcăliți de Vulpe! Reșița s-a întors la handbalul-spectacol! [FOTO]

O sedinta foto de familie in stil de viata

Ce se intampla la o sedinta foto in stil de viata de familie? Cu bine inainte veti avea conversatii cu fotograful despre haine, locatii si cum este familia voastra, ce faceti impreuna si ce ati avut la mijloc.

Sedinta foto poate dura de obicei 1-2 ore. La inceput, fotograful va petrece timp sa te cunoasca pe tine si familia ta si sa castige increderea copiilor. Acest lucru poate implica ceva timp pentru a juca, a discuta si a privi in jur inainte de a incepe sedinta foto. Odata ce incepe filmarea, va fi natural si relaxat. Ideea este de a surprinde familia facand ceea ce fac intr-o zi obisnuita.

Fotograful va sugera idei dar va fi si foarte deschis la ceea ce vor copiii sa faca si lasandu-i doar sa fie ei insisi. Este important sa le lasati copiilor putin si sa nu fiti prea strict cu ei. Zambetele si rasetele vor veni de la sine.

De interes:  De ce este atât de important echilibrul raportului dintre acizii grași Omega-6 și Omega-3?

Dar fotografia documentara?

O sesiune de fotografie in stil de viata este diferita de o sesiune de fotografie documentara. Fotografia documentara este despre imagini pur sincere, in care fotograful este ca o musca pe perete, surprinzand totul, negi si tot.

Fotografii de stil de viata surprind momentele de frumusete de zi cu zi, viata de familie si legatura dintre frati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.