Câte Femei exista într-una singură?! – Banat FM

Câte Femei exista într-una singură?!

cate-femei-exista-intr-una-singura

M-am întrebat, la un moment dat, câte femei pot exista intr-una singura. Câte femei pot sălășlui intr-o singura femeie sau de câte femei este nevoie pentru a compune perfect o singura Ființa. De la Femeia care iubeste si cea care urăște. Femeia care te cearta si cea care te alinta. Femeia trista sau femeia vesela. Femeia care tipa si femeia care iti șoptește. Cea care adora sau cea care doar se lasa adorata. Femeia care gătește si cea care spala. Femeia buna la pat si femeia independenta. Femeia mama si femeia soție. Un amalgam de femei si de roluri bine definite.

Barbatii s-au obișnuit sa iubească doar „femeile bune” din Femeia pe care ei spun ca o adora. Dar cum ai putea sa iubesti doar pe bucăți? E ca si cum ai fragmenta femeia de langa tine si ai transa-o minuțios, alegând doar ceea ce te face fericit si aruncând in coșul gândurilor părțile mai putin bune. Pana la urma, Femeia este un cumul al tuturor femeilor ce se regăsesc in ea. O femeie nu se iubeste in straturi si nici secționat.

De interes:  Călin Georgescu, despre vânzarea Petrom: „Toate s-au făcut în dezinteresul poporului român” – Ce soluție există

O femeie se iubeste cu totul si fara pauze de respirat. Poate numai atunci cand iti tragi suflarea si continui. Continui sa o iubesti si sa o descoperi. Sa descoperi toate celelalte femei care trăiesc in ea si pe care trebuie sa le accepti ca fiind una si aceeași. Pe femeia de langa tine nu o poti adora curat si sincer decat atunci cand unești toate femeile intr-una singura. Daca alegi si separi nu faci decat sa fragmentezi iubirea, sa o sugrumi. Sa o falsifici si sa încerci sa „cumperi” la un preț redus, fericirea.

Așadar, oprește-te din numărat. Intr-o singura femeie se găsește o infinitate de femei. Cuvintele nu isi găsesc forma pentru a exprima numarul lor. Un lucru însă e cert: Femeia se iubeste autentic. Atât femeia înger cât si femeia demon.

Iar daca un barbat se așteaptă ca femeia de langa el sa fie un inger in Viata lui, el trebuie ca prima oară sa creeze raiul pentru ea.

De interes:  ALERTĂ METEO! Au fost emise două avertizări COD GALBEN ȘI COD PORTOCALIU de ploi abundente în cea mai mare parte din țară

Îngerii nu trăiesc in Iad!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.