Cât costă un bilet la concertul lui Ed Sheeran din august 2024

Superstarul britanic Ed Sheeran se pregătește să urce pe scenă la București pentru un concert de excepție. Evenimentul va avea loc pe 24 august 2024, la Arena Națională, și promite să fie una dintre seriile de concerte memorabile din cariera sa.

Concertul din 24 august 2024 marchează a doua vizită a lui Ed Sheeran în București, după un spectacol memorabil susținut în iulie 2019, tot la Arena Națională. La acea vreme, peste 50.000 de oameni au umplut stadionul și au asistat la o prestație uimitoare a artistului britanic. 

Momentul culminant al serii a fost apariția sa într-un tricou al echipei naționale de fotbal a României, fapt care a demonstrat legătura sa cu publicul român. Cu cântecele sale celebre, Ed Sheeran a reușit să aducă o mare bucurie fanilor români, care au cântat alături de el fiecare vers din inima lor.

Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran sunt disponibile începând de joi, 26 octombrie, și pot fi achiziționate cu ușurință de pe site-ul cts.eventim.ro. Organizatorii au pregătit o gamă variată de opțiuni pentru fani, cu prețuri cuprinse între 299 RON și 599 RON. Aceste prețuri includ, de asemenea, taxele de rezervare, astfel încât să nu existe niciun cost suplimentar ascuns. Totuși, trebuie să fiți conștienți că, la finalizarea comenzii, va fi adăugată o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la prețul biletelor.

De interes:  Bilanț coronavirus 14 noiembrie - 3.021 de cazuri noi și 233 decese

Fani pot cumpăra un număr maxim de șase bilete la fiecare comandă, pentru a oferi șansa cât mai multor oameni să participe la concert. Un aspect foarte comod pentru cei care cumpără bilete este faptul că acestea vor fi livrate în format electronic înainte de eveniment.

Sursa: Tabu.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.