Carla’s Dreams ia cu asalt trending-ul şi în octombrie 2019 odată cu lansarea piesei „Baila Conmigo” | Official Video – Banat FM

Carla’s Dreams ia cu asalt trending-ul şi în octombrie 2019 odată cu lansarea piesei „Baila Conmigo” | Official Video

Carla’s Dreams ia cu asalt trending-ul şi în octombrie 2019 odată cu lansarea piesei „Baila Conmigo”. Acest track este o colaborare cu Blacklist şi primeşte un videoclip urban şi plin de coregrafii complexe.

„Baila Conmigo” este un titlu care sună a piesă dansabilă şi veselă, dar Carla’s Dreams îşi păstrează vibe-ul şi sunetul nocturn şi plin de melancolie. Sintetizatorul grav imprimă totuşi un ritm care te cuprinde, aşa cum face şi trupa după fiecare lansare, când transmite fanilor mesajul „vă cuprindem”. Videoclipul abundă de nuanţe întunecate, un soi de vanta black care invadează un peisaj nocturn şi urban.

Dansurile amintesc de coregrafiile hip-hop ale anilor ’90. Interesantă şi noua costumaţie a lui Carla’s Dreams, care apare cu ochelari galbeni de soare şi un machiaj inspirat de un craniu şi un tigru, plus mănuşi albe de dragul contrastului. Toate dansurile protagoniştilor se desfăşoară pe şi în jurul unui Mercedes clasic. Cumva găştii de băieţi răi i se alătură o muză feminină, care intră în mrejele lor şi părăseşte peisajul rapid spre final.

De interes:  George Simion, copreședintele AUR, vine de la ora 21 la emisiunea Legile Puterii, moderată de Alexandra Păcuraru

Melodia are muzica şi textul compus de Blacklist, care s-a ocupat şi de producţie. Luna trecută Carla’s Dreams lansa piesa „Anxietate”, colaborare cu Antonia. Acela a fost ultimul capitol din seria „Nocturn”, poveste spusă în 10 episoade, fiecare cu câte un clip dedicat. Tot în acest an şi în aceeaşi poveste s-a încadrat şi colaborarea cu Deliric pe piesa „Dependent”.

Trebuie spus şi că „Baila Conmigo” nu este prima colaborare dintre Carla’s Dreams şi Blacklist, care au mai cântat împreună şi pe piesa „Tequila”. „Tequila” a fost de altfel piesa de debut a proiectului muzical Blacklist, lansată pe 7 decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.