Prima zi de școală, prima zi de trafic pe un pod important din Timișoara

Încă se lucrează la reabilitarea podurilor Dragalina și Eroilor din Timișoara, dar Nicolae Robu dă asigurări că vor putea fi deschise circulației în această lună. 

Edilul orașului de pe Bega a cerut ca reabilitarea podului Dragalina să fie gata până săptămâna viitoare. Constructorul nu crede însă că îi poate îndeplini dorința. 

„Eu am cerut să fie gata până luni, în data de 9 septembrie, să se dea drumul la circulație. Firma nu crede că poate da drumul de luni. Dar v-am spus că până la sfârșitul lunii septembrie podurile vor fi gata. Vom vedea dacă putem totuși să dăm drumul la circulație în 9 septembrie sau, dacă nu, în 16 septembrie. Se lucrează și la Dragalina, și la podul Eroilor.”, a spus Nicolae Robu. 

În ceea ce privește podul Eroilor, lucrările nu sunt chiar atât de avansate și va fi deschis ulterior, dar tot în această lună, dă asigurări primarul. „Podul Dragalina se află într-o fază mai avansată decât podul Eroilor. Este o diferență. Poate va fi o diferență de câteva zile sau poate chiar de o săptămână. S-a lucrat destul de bine în ultima vreme și e o certitudine că lucrările vor fi gata în septembrie.”, a mai spus edilul.

Ambele șantiere au fost susținute cu bani de la Guvern, prin Proiectul Național de Dezvoltare Locală.

Sursă foto: ziarelive.ro

De interes:  Eugen Teodorovici: „PSD poate obține 100%”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.