Reprezentanții PLUS Timiș anunță că situația lui Bogdan Nanu, cel care pentru aproximativ două săptămâni a fost director general al Colterm, mai precis faptul că acesta și-a ascuns condamnarea penală pentru infracțiuni financiare, primită acum 20 de ani, va fi judecată de Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj a partidului. A fost demarată procedura de diferend, dar, în timpul acesteia, Nanu și-a dat demisia din partid, renunțând la statutul de membru.

„În urma informațiilor privind trecutul profesional al domnului Bogdan Nanu, Biroul Filialei Județene PLUS Timiș, respectând cadrul statuar al partidului, a demarat procedura de diferend, care vizează posibile sancțiuni, implicând inclusiv excluderea. Procedura de diferend este judecată de către Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj (CJIA). Precizăm că, în timpul acestei proceduri, domnul Bogdan Nanu și-a înaintat demisia din partid, renunțând la statutul de membru”, se arată în comunicatul de presă al PLUS Timiș din 18 februarie.

De interes:  Dezvăluirile lui Cristian Rizea înainte de a fi ARESTAT: Unii ziariști percepeau TAXĂ DE PROTECȚIE! Cine sunt acoperiții din presă - LISTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.