Covoarele sau matritele de beton amprentat au evoluat enorm de la variantele initiale aparute in anii 1960. Azi, exista mai multe companii care vand zilnic sute de matrite pentru beton amprentat. Unele sunt cu adevarat sofisticate. Este un domeniu atat de divers si nelimitat.

Popularitatea amprentarii a atins apogeul la inceputul anilor 1990. Marginea decorativa, designul matritelor si alte inovatii determina un nou val de interes pentru a pune o amprenta distinctiva pe lucrarile de botonare. Oamenii devin mai creativi in ceea ce priveste betonul amprentat.

Chirs, McMahon, proprietarul companiei Architectural Concrete Design Inc din Levittown, spune ca firma sa bugeteaza 15000 de dolari pe an pentru matrite, adaugand noi texturi, extinzand seturile si inlocuind matritele defete sau modelele depasite. Texturile devin tot mai bune, odata cu trecerea timpului. Cela mai noi matrite sunt mai realiste.

Covorasele pentru amprentare beton sau matritele sunt tot mai diverse si calitative. Au devenit o adevarata arta. Alegerea matritelor este cruciala.

De interes:  „Leii” lui Dragan Petricevic, învinși în finala turneului Cupa Timișoara

Cum poate un antreprenor sa gaseasca setul perfect de matrite?

McMahon spune ca merge la seminarii de instruire pentru a testa noi produse. Puteti spune cat de bun este un instrument doar atunci cand il folositi in situatii variabile. Uneori se merge pe incredere si presupunere.

Alti profesionisti aleg producatorii mai cunoscuti, cu experienta indelungata. La expozitiile comerciale este o sansa foarte buna de a cauta si atinge diverse matrite pentru beton amprentat. De asemenea, puteti pune mai multe intrebari.

Pentru a pune intrebarile corecte, un contractat trebuie sa stie ce inseamna o matrita buna. Daca un instrument este excelent, este nevoie de o multime de variabile. Covorasele sau matritele ar trebui sa fie usoare, dar destul de rigide pentru a sustine greutatea betonului umed. Cu cat este mai rigid, cu atat mai repede poti incepe sa amprentezi.

Matritele dintr-un set trebuie sa fie egale ca grosime si dimensiune si trebuie sa se potriveasca fara goluri. Matritele din unele seturi nu sunt potrivite. Trebuie sa cunosti bine matritele ca sa poti face o lucrare de calitate.

De interes:  Câștiguri garantate la cazinou? Poate fi ușor și pentru tine!

De asemenea, matritele trebuie sa fie suficient de solide pentru a-si sustine propria greutate atunci cand sunt ridicate, astfel incat marginile unei sectiuni de beton proaspat amprentata sa nu fie compromise.

O matrita buna este definita de caracterul texturii. Ar trebui sa se apropie cat mai mult de reproducerea aspectului de piatra, ardezie etc.

Matritele mai mari inseamna mai putine inclinatii pentru muncitori si mai putine impingeri pe beton. Dar, multi specialisti nu recomanda matritele de dimensiuni mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.