„Berzasca Balkan Fest”, gata de start! – Banat FM

„Berzasca Balkan Fest”, gata de start!

Berzasca te invită la petrecere! Începând de mâine, timp de două zile, localnicii și oaspeții lor se vor bucura de un eveniment inedit: „Berzasca Balkan Fest”, primul festival de muzică balcanică.

Evenimentul va fi deschis de parada Regimentului de Gardă Eugeniu de Savoya 1716 din Timișoara, iar spectacolul va aduce pe scenă artiști îndrăgiți, precum Sneki, Rada Manojlovic, Ansamblul Veteranii Kud-A Branicevo, Stefan Bănică jr sau Nicoleta Nucă. Evenimentul își propune să promoveze comuna Berzasca și Clisura Dunării, dar și să-i aducă acasă pe localnicii plecați în țară sau peste hotare. Consiliul Local Berzasca lansează cu acest prilej și trei concursuri adresate acestora.

Se vor premia cele mai bune planuri de afaceri propuse spre realizare în comună, cu mențiunea proiectele vor fi finanțate în sistem start-up sau minimis. De asemenea, vor fi premiate cele mai frumoase case modernizate aici de localnicii plecați în străinătate. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, se vor premia cei mai buni elevi originari din comună, copii și tineri fruntași la școală ori la sport, în diaspora ori în alte orașe ale țării.

De interes:  Descopera serviciile oferite de o firma de curatenie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.