Filmele românești au atras un public numeros în Centrul civic al Reșiței


Timp de cinci zile, în centrul civic al municipiului de pe Bârzava sunt difuzate, în aer liber, filme româneşti consacrate, dar şi de actualitate, potrivite pentru toate gusturile, în cadrul manifestării „Reşiţa Film Festival”, ce va avea loc în perioada 7 – 11 august.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman, Arhiva Naţională de Filme, Dacin Sara – Drepturi de Autor în Cinematografie și Audiovizual – Societatea Autorilor Români din Audiovizual şi Alexandrion. În deschiderea festivalului a fost proiectat filmul Lotus, cu participarea regizor Ioan Cărmăzan – Preşedinte U.A.R.F.
Reșițenii au venit în număr mare în Centrul civic al municipiului de pe Bârzava și sunt încântați că pot urmări filme pe care altfel nu le-ar putea vizona în cinematografe.
Potrivit programului stabilit în cadrul “Reşiţa Film Festival”, va urma, joi, 8 august, filmul „Supravieţuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu, iar vineri, 9 august, „Înghiţitorul de săbii”, în regia lui Alexa Visarion. Sâmbătă, 10 august, va rula producţia „Pup-o, mă!” în regia Cameliei Popa, iar duminică, 11 august, filmul „Bădăranii”, în regia lui Sică Alexandrescu. Toate filmele încep de la ora 21:00.
„Reşiţa Film Festival” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Reşiţa, Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş şi Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România – U.A.R.F.

De interes:  Cozmin Gușă: "Politicienii din spatele CFR suntem doar eu și Vasile Dîncu". Semnal de alarmă pentru fotbalul românesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.