Barbatul bun la toate

barbatul-bun-la-toate

Destul de ciudata expresia asta.🙂 Invoca interpretări si ridica semne de întrebare. Femeile sunt „înnebunite” dupa genul asta de barbat. Cel putin asa zic toate!🙂 Ce femeie nu isi doreste un barbat bun la toate in viața ei?! 🙂 Cel care iti schimba becul ars din bucatarie, repara carburatorul de la mașina, iti schimba starea de spirit si unge o inima ce a inceput sa scârțâie.

Barbatul bun la toate se distinge din Mulțimea agitata de barbati buni de „nimic”. Asa se lauda majoritatea. Si daca nu ai probat unul in Viata ta, mai este timp. Sau le poti întreba pe femeile ce au dat peste unul ca el. Iar daca-n societate apare ca un victorios demn de invidiat, acasă s-ar putea sa nu fie decat un alt barbat șters si agasat de infinitele doleanțe ale femeii de lângă el. Acele femei care nu au inteles ca nu e OK sa te lauzi cu barbatul tau decat atunci cand il ții pe post de accesoriu. Si cu toții știm ca accesoriile sunt schimbate, mai devreme sau mai tarziu! 🙂 Tipul asta de barbat e mai mult sub femeie, decat lângă ea.

De interes:  Avertizare hidrologică. Cod galben de viituri până marți, 27 iunie

Cand esti bun esti luat de prost iar cand esti prost nu prea mai ai cum sa fii bun. Aproape un paradox amuzant al bărbatului ce trece de la un rol la altul si care se transforma subit din barbatul cel mai „dorit”, intr-unul folosit!🙂

Asta merita barbatul bun la toate. Iar daca esti bun la toate, s-ar putea sa nu fii bun la una singura!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.