Atleții de la CSU Reșița, de trei ori pe podium la Internaționalele României

Desfășurată pe „Cluj Arena”, cea de-a 64-a ediție a Campionatelor Internaționale de atletism ale României a reunit la start sportivi de top din țară și de peste hotare. În competiție au intrat și reprezentanții grupării sportive Universitatea Reșița, care au adus acasă trei medalii, una de aur și două de bronz.

„Mă refer aici în primul rând la locul I și medalia de aur obținută de Ionuț Betej în proba de 3000 m obstacole; medalie de bronz a cucerit sportivul Horia Ianc la aruncarea greutății, și tot bronz a obținut Cristian Roiban în proba de ștafetă 4×100 m, cursă în care a fost component al echipei naționale de juniori. Un loc patru a mai obținut același Ionuț Betej, la 5000 de m plat, iar Horia Ianc s-a mai clasat al 6-lea la disc”, a precizat Octavian Măzăran, directorul CSU Reșița.

Pentru sportivii reșițeni, Internaționalele de atletism ale României au reprezentat și un test util înaintea apropiatelor campionate naționale de tineret și seniori. Naționalele de tineret vor avea loc chiar în acest weekend, iar cele de seniori sunt programate la sfârșitul lunii iulie, ambele competiții urmând să fie găzduite de municipiul Pitești.

De interes:  Camionetă, în flăcări într-o comună din Prahova. Focul s-a extins şi la un stâlp de susţinere a electricităţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.