Amenzile sufletului sunt cele mai usturătoare. Mai ales atunci când se adună la dobânda minții și a inimii. Dacă ai luat o amendă în trafic e posibil să nu fi fost atent. Dacă ai luat două sau mai multe, ori ești masochist ori inconștient. Sau amândouă. 🙂 Sau, mai rău, îți place. Există șoferi buni la fel cum există șoferi mai puțin buni. Șoferi care trec pe roșu și cei care încalcă orice alta regulă de circulație.

În iubire e aproape la fel. Parteneri buni si parteneri nepotriviți. Dacă te grăbești, s-ar putea să dai cu bățul în baltă. Dacă te miști prea încet, vei fi claxonat asiduu de cel de lângă tine. Atunci când treci pe roșu, vei fi taxat. Însă, de cele mai multe ori, vei fi iertat. Femeile iartă. Închid ochii, înghit amarnic în sec și iubesc. Iubesc al naibii de mult. Chiar și atunci când te indepartezi de inimile lor, gonind ca un nebun înspre … o alta! 🙂 Nu e amuzant. Știu. Dar nicio tragedie acută. Mintea e într-o continuă lupta cu inima. In cazul femeilor, mintea cedează prima. Se da bătută. La bărbați … pică amândouă. Atunci e grav. Când nu mai știi ce simți. Când totul e în ceață iar sufletul se zbate în zadar.

De interes:  Ce iti șoptește o Femeie… – Banat FM

Ar fi frumos să fim la fel de atenți în relația de cuplu asa cum suntem atenți atunci când trecem strada. Ținem cu dinții de viața noastră însă, de cele mai multe ori, nu dăm doi bani pe viața celor de lângă noi. E ușor sa strici. E mult mai greu să construiești la loc. Nu și imposibil. E ușor sa treci pe „roșu” și sa incalci legile iubirii împărtășite. Unii nu o fac nici măcar elegant. Unora le pare rău că au făcut-o. Altora le pare rău că au fost prinși. 🙂

Ați văzut vreodată femei care sa încalce regulile în trafic? Prea puțin. Femeile, în general, le respectă. În cuplu, e la fel.

În iubire nu exista semne de circulație. Nu există indicatoare și nici semafoare. În iubire există un el și o ea ce ar trebui sa se respecte și sa se iubească reciproc.

Pentru ca în iubirea adevărată nu exista decât o singura „regulă”: Obligatoriu înainte și împreună! 🙂

De interes:  Asistente de la o maternitate privată din Timișoara, depistate cu coronavirus

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.