Ambulanța nu doar salvează vieți, ci uneori le și ia! Așa s-a întâmplat și astăzi, într-un accident produs pe Calea Timișoarei din Reșița.

Un accident rutier s-a produs astăzi, la prânz, pe Calea Timișoarei din Reșița. O ambulanță, despre care Poliția spune că era în misiune, a lovit un bărbat care traversa strada ilegal. „În municipiul Reșița, în jurul orelor 12.00, o ambulanță aflată în misiune pe Calea Timișoarei, cu semnalele luminoase în funcțiune, a surprins un pieton de 63 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure”, transmite Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Deși victima a fost dusă de urgență la spital, medicii nu i-au mai putut salva viața. Conducătorul ambulanței, un bărbat de 55 de ani, nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și sancționată de art. 192 Cod penal”, mai spune Dinu Nicorici.

De interes:  „Prostituția politică e la ea acasă! Cât suportă acești oameni să fie mințiți?!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.