Avariile îi copleșesc! Furnizarea apei potabile, întreruptă de Aquacaraș pe mai multe străzi din Reșița și Băile Herculane – Banat FM

Avariile îi copleșesc! Furnizarea apei potabile, întreruptă de Aquacaraș pe mai multe străzi din Reșița și Băile Herculane

Mai multe străzi din Reșița au rămas fără apă, urmare a unei noi avarii în rețeaua de distribuție. Aquacaraș anunță că, din cauza unei avarii apărute la conducta principală, furnizarea apei potabile e oprită astăzi, între orele 11.00 și 15.00. Sunt afectaţi consumatorii de pe străzile: Feroviarului, Ceretului, Rândul I și Rândul II. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA. Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643.
De la ora 10.30 s-a oprit apa și în mai multe zone din Băile Herculane, tot ca urmare a unei avarii apărute în sistem. Sunt afectați consumatorii din Centrul orasului, străzile: Eminescu, Domogled, Florilor. Reparațiile sunt executate de personalul SC Aquacaraș SA – Exploatarea Baile Herculane, care nu a dat un interval orar concret pentru realizarea lucrării.
Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Baile Herculane la tel: 0255/ 561 115.

De interes:  De ce este important sa porti pijamale de barbati si sa nu dormi in haine de casa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.