Shell a adus si pe piata din Romania uleiurile cu amprenta redusa de carbon. Shell Helix isi doreste sa contribuie prin aceste uleiuri la stimularea unui viitor cat mai durabil, reducand amprenta de carbon. Shell s-a angajat astfel in oferirea de alternative care sa aiba emisii de cabon reduse pentru toate produsele pe care le detine in portofoliu, iar daca vrei sa cumperi de la Shell cele mai bune astfel de produse iti recomandam Shell Helix cu amprenta neutra de carbon.

Trebuie sa mentionam inca de la inceput faptul ca lubrifiantii sunt foarte importanti pentru masini si pentru a mentine lumea in continua miscare. In timp ce nevoile generale de mobilitate sunt intr-o continua crestere, tot asa creste si nevoia de noi lubrifianti imbunatatiti. Este absolut necesar sa existe un echilibru specific intre cresterea cererii si impactul pe care lubrifiantii il au asupra mediului. Prin urmare cu ajutorul Shell Lubricants apar clientii care asteapta ca brandurile sa ofere produse si servicii cat mai durabile, si cauta cele mai bune astfel de produse. Producatorii de masini si conducatorii auto sunt cei care doresc alternative cu emisii reduse de carbon pentru toate nevoile lor actuale si pentru nevoile viitoare de mobilitate. Shell este un mare furnizor de lubrifianti si actioneaza in foarte multe tari, fiind o companie concentrata in primul rand pe livrarea de produse special concepute pentru a oferi eficienta in tehnologii cu piese metalice care se afla in miscare, ajutand astfel la realizarea unor importante economii de combustibil in masinile comerciale si in masinile de pasageri.

De interes:  3 trucuri pentru a organiza o garderoba capsula: renunta la hainele pe care nu le vei purta niciodata

Shell ajuta la evitarea emsiilor prin optimizarea eficientei proceselor de dezvoltare si de productie si prin dorinta sa de a incorpora gandirea economica si circulara in inima tuturor afacerilor cu lubrifianti. Dezvoltand produsele care au emisii reduse de gaze cu efect de sera si ambalaje mai putine, Shell ajuta la mentinerea pe piata a produselor eficiente din punct de vedere al consumului si al emisiilor.

Shell reduce de asemenea emisiile datorita imbunatatirii eficientei energetice a tuturor instalatiilor si prin marirea utilizarii energiei regenerabile pentru a ajuta la diminuarea emisiilor de CO2e din lanturile de aprovizionare.

De asemenea, pana cand toate masurile de evitare si de reducere vor putea sa fie implementate la o scara larga, Shell este cel care foloseste compensarea carbonului cu scopul de a ajuta la comensarea emisiilor ramase ale produselor din categoriile premium. Lucrul acesta poate fi facut cu ajutorul programului special Shell bazat pe solutii imprumutate din natura.

Astfel, toate ecosistemele vor fi protejate si se asigura o durata de viata mai lunga a naturii ceea ce inseamna ca putem aspira la un mediu mai curat si mai sanatos pentru o lunga perioada de timp.

De interes:  De ce sa apelezi la o solutie ERP

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.