Așteptarea salvării. OneRepublic – Rescue Me | Official Video – BANAT

Așteptarea salvării. OneRepublic – Rescue Me | Official Video

Trupa OneRepublic revine cu un nou single și videoclip pentru piesa numită „Rescue Me”. Un clip proaspăt, plin de peisaje naturale, îl are ca personaj principal pe un copil care prinde curaj să ia atitudine împotriva băieților care îl hărțuiau, iar atitudinea vine prin dans și prin puteri speciale.

OneRepublic scot în evidență subiectul bullying-ului, termen care în română nu are o traducere exactă, dar se referă la hărțuirea fizică și emoțională care se petrece între copii și adolescenți. În clipul piesei „Rescue Me”, personajul principal ia atitudine împotriva agresorilor săi într-un mod unic și neașteptat.

Eroul clipului este Cody Bingham, în vârstă de 14 ani, unul dintre concurenții emisiunii „Dancing with the Stars: Juniors” care se desfășoară în Statele Unite. El folosește coregrafia și puterea dansului pentru a-i indepărta pe agresorii mascați care îl urmăreau.

Clipul este regizat de Christian Lamb iar piesa este scrisă de solistul și compozitorul trupei Ryan Tedder. Procesul de scriere a piesei a fost unul foarte natural și rapid, declară solistul, pornind de la conceptul unei relații de prietenie și schimbul de iubire care se desfășoară în aceasta.

De interes:  RAZER LANSEAZĂ RESTORIFY, O SOLUȚIE DE CHECKOUT CU AMPRENTĂ NEUTRĂ DE CARBON

„Rescue Me” este primul single OneRepublic din anul 2019, cel mai recent lansat fiind la distanță de aproape un an, “Connection” în iunie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.