Sa spui lucrurilor pe nume. Chiar si atunci cand altii si-l uita pe al lor.

Ai curaj! Sa spui NU atunci cand trupul iti este vânat mai mult decat sufletul si DA atunci cand celelalt s-a descălțat înainte de a pași in inima ta.

Ai curajul sa spui adevarul. Chiar si atunci cand o minciuna e la îndemâna. Sa te uiti in ochii celuilalt, fara sa-l amăgești aievea si chinuitor.

Ai curajul sa spui un simplu „Te iubesc!”. Sa-l si arați. Atât in dimineți întunecate cat si in dupa amiezi sau seri umbrite de incertitudini.

Ai curajul sa spui „Imi pare rau!”. E ca o terapie a fiintei atunci cand celalalt a fost rănit de oameni dragi.

Ai curajul sa întorci foaia sau chiar s-o rupi in mii de bucăți. Sa le împrăștii cu seninătate peste trecutul tau. Sa incepi un alt capitol al inimii si al mintii, in pagini albe, deloc mâzgălite de cerneala Suferinței.

Ai curaj! Sa crezi in tine si in cei pe care-i simti aproape. In cei care vor sa fie cu tine si nu pe langa tine. O mie de măști fermecătoare nu fac cat un chip ce-ti cauta inima.

Ai curajul sa îmbrățișezi! Si fa-o des! Sa simti cum doua trupuri lin se contopesc in mirosul vostru. Ca doua picături de lacrimă ce nu se despart atunci cand cad incet si-ti gâdila mai multe degete.

Ai curaj! Sa te îndragostesti din nou. Sa simti ca-ti vine sa plutești in alte brațe sau pe alte buze. Ce poate fi mai frumos de atât? Doar voi! 🙂

Ai curajul sa fii tu! E poate cel mai greu in lumea asta. Sa fii recunoscut chiar si atunci cand lumea vrea sa te înghită. Sa fii de neclintit atunci cand ceilalti incearca sa te schimbe.

Ai curajul! Sa iubesti! In primul rand pe tine… Si mai apoi pe cel ales.

Cum numai două suflete pereche se găsesc! 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.